Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε το 1965 δεν γίνονταν αυτά ! Ε Αλέκο;

Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι από τα γέλια, να είναι καλά.

Ρε για πόσο χάπατα μας περνάνε; Μπροστά τους και ο Σακκελάριος που έγραψε και σκηνοθέτησε το "Υπάρχει και φιλότιμο" με τον αξέχαστο Υπουργό Μαυρογιαλούρο, θα σήκωνε τα χέρια ψηλά.

Ανάμεσα στις διατάξεις του γνωστού νομοσχεδίου (Κρίμα κύριε Μανιάτη) που ψηφίστηκε με πάμπολλες άσχετες τροπολογίες προχθές στη Βουλή, ήταν και αυτή που τακτοποιεί το αίτημα συμπολιτών μας για αλλαγή των ποσοστών εισφοράς σε γη και χρήμα των περιοχών Προφήτη Ηλία και Γλυκειάς.


Βγάζουν λοιπόν μια ανακοίνωση οι δύο "εξωραϊστικοί" σύλλογοι ιδιοκτητών και ευχαριστούν για την "ουσιαστική συμβολή" του τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Εντάξει, έχουμε συνηθίσει, τόσα χρόνια το "κατόπιν ενεργειών" του Υπουργού, Βουλευτή κτλ να συντροφεύει την πολιτική μας υποβάθμιση.

Έλα όμως που έτσι πήρε προβάδισμα ο Μανιάτης έναντι του Ανδριανού! Έρχονται και εκλογές!

Κανένα πρόβλημα, "Οφείλουμε δημόσια να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού-Αθλητισμού και Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό" βγάζει νέα ανακοίνωση ο ένας από τους δύο συλλόγους βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, προσθέτει μάλιστα και τη "μπηχτή" ότι συνέβαλαν οι Αναπληρωτές Υπουργοί Ταγαράς και Καλαφάτης του Υπουργείου που Υπουργός είναι ο Μανιάτης, του ΥΠΕΚΑ!!!

Μιλάμε για την απόλυτη... βάλτε όποια λέξη θέλετε, μέσα θα πέσετε.

Καλά Χριστούγεννα.

-- Η πρώτη ανακοίνωση των συλλόγων για τον Μανιάτη:

Τα Δ.Σ. των συλλόγων «Εξωραϊστικός Σύλλογος ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Ναυπλίου» και «Εξωραϊστικός Σύλλογος ΓΛΥΚΕΙΑ Ναυπλίου» είναι στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσουν στα μέλη τους ότι στις 20.12.2014 ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα - Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», που μειώνει σημαντικά την εισφορά σε γη (αρκεί να σημειωθεί ότι υπολογίζονταν οι ιδιοκτησίες από τις 8.3.1982) και αυξάνει τις δόσεις της εισφοράς σε χρήμα.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται λύση σε ένα πρόβλημα 20ετίας, ενώ παράλληλα δίνεται αναπτυξιακή προοπτική για τις περιοχές μας.

Τα παραπάνω επιτελέστηκαν και κατά μεγάλο μέρος από τις ενέργειες του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, τον οποίο τα Δ.Σ. ευχαριστούν για την ουσιαστική συμβολή του στην ψήφιση του σημαντικού αυτού νομοσχεδίου.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Γεωργόπουλος
Ο Πρόεδρος Γιάννης Κολιόπουλος

-- Η δεύτερη του συλλόγου για τον Ανδριανό:

Γνωστοποιούμε στα μέλη του συλλόγου μας ότι την 20-12-2014 ψηφίστηκε το νομοσχέδιο τ ου ΥΠΕΚΑ « Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα – Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις », που μειώνει την εισφορά σε γη σε αντικειμενικότερο ποσοστό και αυξάνει τις προβλεπόμενες δόσεις της εισφοράς σε χρήμα.

Έτσι δίνεται λύση σε ένα δίκαιο αίτημα όλων των ιδιοκτητών , αφού ο υπολογισμός της εισφοράς σε γη είχε αναφορά στο έτος 1982 με το νόμο 1337 /83 .

Οφείλουμε δημόσια να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού-Αθλητισμού και Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, που με τις επί διετία συνεχείς παρεμβάσεις του και ενέργειές του τόσο προς το νυν αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ Νίκο Ταγαρά όσο και προς τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ Σταύρο Καλαφάτη, συνέβαλε στην ολοκλήρωση και τη ψήφιση του σημαντικού αυτού νομοσχεδίου.

Ναύπλιο 22-12-2014

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλυκειάς Ναυπλίου

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Κολιόπουλος Κώστας Σ. Γκούμας

Καταλάβατε τι έχει γίνει έτσι;

Το καλό σ΄αυτή τη χώρα είναι ότι δεν πλήττεις ποτέ.

Prefadoros