Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Το ήθος της Νεοδημοκρατικής γραφίδας. Καλή χρονιά

Μ΄αρέσει που κυρίως οι νεοδημοκράτες καραδεξιοί, κατά καιρούς λοιδορούν τον Prefadoro ότι τάχα χρησιμοποιεί προκλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για την παράταξη τους και τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν θα αναφερθώ στα κατά καιρούς λεγόμενα διάφορων "αστέρων" του δεξιού και ακροδεξιού συστήματος εξουσίας που απροκάλυπτα προκαλεί, ούτε στις απειλές του Αντώνη Σαμαρά, που αντί να απολογούνται για την κατάντια της χώρας και του λαού, μας κουνούν και το δάχτυλο.

Θα αναφερθώ στα φερέφωνα που έχουν αναλάβει εργολαβικά να τα κάνουν όλα ίσιωμα μήπως και γλυτώσουν τα αφεντικά τους.

Στο κυριότερο διαδικτυακό στήριγμα του Αντώνη Σαμαρά, οι ίδιοι το ισχυρίζονται, έχουν χάσει κάθε αίσθηση μέτρου, εκπέμπουν μπόχα, βόθρο που του σήκωσαν το καπάκι, ότι πιο ταπεινό χωρίς όρια και φραγμούς.

Αλλά και απύθμενο θράσος, κατηγορούν έτσι γιατί τους γουστάρει, τους κομματικούς αντιπάλους του αφεντικού τους, αλλά και τον Μητσοτάκη!!! για αποστασία!!!

Θα μας τρελάνουν οι τύποι, αυτοί μιλάνε για αποστασία;;; Έλα... τρύπα στον τόπο σου.

Για δείτε τι γράφουν:

"Τρεις είναι οι εκτελεστές της χώρας, αυτοί που την οδηγούν στα βράχια. Τους έχουμε γράψει. Είναι η συνωμοσία των αθλίων Αλέξης Τσίπρας, Φώτης Κουβέλης και Πάνος Καμμένος. Ο τελευταίος θα εκβραστεί στις 25 Ιανουαρίου και θα ικετεύει τη ΝΔ να επιστρέψει στο μαντρί αλλά ματαίως. Τα όσα έκανε, όσα έστησε και όσα έχει πει θα τον κυνηγούν για πάντα. Όπου κι αν βρίσκεται.

Οι άλλοι δύο, όμως, πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος θα καταγραφούν στην ιστορία ως οι χειρότεροι υπονομευτές της χώρας μετά τον Κ. Μητσοτάκη και την αποστασία...

Τσίπρας και Κουβέλης διέλυσαν τη χώρα, την οδήγησαν σε εκλογές για προσωπικούς και κομματικούς λόγους και τώρα απλά δεν τα βρίσκουν."

http://www.antinews.gr/POLITIKE/dielusan-ti-xora-kai-tora-den-ta-briskoun-tsipras-koubelis_1/

Κατόπιν αυτών και όσων θα δούμε και θα ακούσουμε μέχρι τις εκλογές...

Καλή χρονιά.

Prefadoros