Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

"Έλεος κύριε Μανιάτη". Οι Λωτοφάγοι της Αργολίδας

Μετά την πτώση της Κυβέρνησης, ο Υπουργός και Βουλευτής μας Γιάννης Μανιάτης θριαμβολογεί για μια ακόμη φορά ότι "Στο Μνημόνιο Συνεργασίας που αναμένεται να υπογραφεί", "ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και το Δήμο Ναυπλίου", "θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση για τα οικόπεδα του Αγίου Αναστασίου".

Αφού πλημμύρισε με νερό από τον Ανάβαλο όλη η Αργολίδα, αφού ήρθε το φυσικό αέριο, αφού ήρθε το τρένο, αφού πίνουμε καθαρό νερό από το εργοστάσιο επεξεργασίας, αφού βρήκαμε όλοι δουλειά από τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που δημιούργησε ο Υπουργός, αφού ακόμα μετράμε τα εκατομμύρια επενδύσεων και έργων, τώρα ήρθε η ώρα των επαναλήψεων.

Μόνο που εξαγγελίες περί απόδοσης στο Δήμο Ναυπλιέων των δύο οικοπέδων, δεν έχουν καμιά αξία πια κύριε Μανιάτη, πολύ απλά γιατί δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα καταργηθεί και επομένως η περιουσία που περιήλθε σε αυτό θα επιστρέψει στο Δημόσιο.

Είχατε την ευκαιρία σας και το χρόνο, από τον Ιούλιο μας λέγατε ότι θα μεταβιβαστούν στο Δήμο, δυστυχώς για σας φανήκατε για μια ακόμη φορά ανακόλουθος.

Και μάλιστα διαπράξατε και ατόπημα να υπόσχεστε κάτι που πλέον είναι αμφίβολο αν έχετε δικαίωμα να υλοποιήσετε.

Εκτός αν πιστεύετε ότι θα είστε και η επόμενη Κυβέρνηση.

Χλωμό το βλέπω.

Το χειρότερο είναι ότι τα ίδια πράγματα υπόσχεστε και επαναλαμβάνετε κάθε τόσο για να δείχνετε τη συνεχή προσπάθεια σας για την Αργολίδα, όπως το έργο της αποχέτευσης της Λέρνας, που μας ενημερώνατε με δελτία τύπου:

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΣ, 11 Σεπτεμβρίου 2014.

Γιάννης Μανιάτης: «Προωθήθηκε η ένταξη στα Έργα του ΥΠΕΚΑ της αποχέτευσης της Λέρνας, με προϋπολογισμό 9.925.288 ευρώ», 22 Δεκεμβρίου 2014.

Καλύτερα για σας κύριε Μανιάτη να μην επεκταθώ, άλλωστε λίγοι Λωτοφάγοι απέμειναν στην Αργολίδα.

Prefadoros