Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Από το ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, περάσαμε στο Ευρώ ή Δραχμή και τώρα στο να φύγει ο Τσίπρας

Λυσσάξανε, εκβιάζουν, πιέζουν, τρομοκρατούν, ομοβροντίες από τα συστημικά ΜΜΕ, τηλεοράσεις, ιστοσελίδες, ξένοι και ντόπιοι κονδυλοφόροι, πολιτικοί γυρολόγοι, οικονομικοί παράγοντες, επώνυμοι και ανώνυμοι, καλλιτέχνες και διάνοιες του πνεύματος, ένα τσούρμο παιδική χαρά που παριστάνει τους ευτυχισμένους Ευρωπαίους που θέλουν λέει να μείνουμε στην Ευρώπη.

Να μείνουμε ρε παιδιά, ποιος είπε το αντίθετο; Θα μου πεις εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με το να λέει "μένουμε Ευρώπη", γιατί αν ρωτήσεις δέκα, θα πάρεις και δέκα διαφορετικές απαντήσεις, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Βρήκαν ευκαιρία και τα πολιτικά ζόμπι, που είχαν λουφάξει μετά την ήττα και την καταστροφή που οδήγησαν τη χώρα και το λαό, μας κάνουν μάθημα τι να ψηφίσουμε και μας κουνάνε και το δάχτυλο.

Δεν τους φτάνει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, θέλουν να φύγει και ο Τσίπρας.

Για καθίστε ρε μάγκες, σαν πολύ θράσος δεν έχετε; Πολύ φόρα δεν πήρατε; Μόλις πριν λίγες μέρες λέγατε να μην γίνουν εκλογές γιατί είναι πρόσφατη η εντολή και η Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αυτό ακριβώς έκανε και αποφάσισε να θέσει στην κρίση του λαού την συμφωνία - τελεσίγραφο των δανειστών μας, που η ίδια απορρίπτει.

Ανάλογα δε με την απόφαση του λαού θα συνεχίσει με τα νέα δεδομένα τις διαπραγματεύσεις.

Και καλά να έχουν προβλήματα και να διαμαρτύρονται, λόγω της αναστάτωσης με τις Τράπεζες και τη ρευστότητα αρκετοί συμπολίτες μας και βεβαίως κάποιες υγιείς επιχειρήσεις να δυσκολεύονται στη δουλειά τους, αλλά να βρίσκουν ευκαιρία και οι λογής πολιτικάντιδες της μπαρούφας, δείχνοντας ακόμα και παραποιημένες εικόνες μπροστά στα ΑΤΜ να κάνουν σπέκουλα, πάει πολύ.

Λοιπόν, για να μην παραμυθιάζετε τον κόσμο και τον κοροϊδεύετε, στο επόμενο Γιούρογκρουπ, στις επόμενες Συνόδους Κορυφής, σε όλα τα Συμβούλια Υπουργών θα βρίσκονται και οι Έλληνες εκπρόσωποι, Πρωθυπουργός και Υπουργοί, γιατί χωρίς αυτούς δεν έχουν καμία νομιμοποίηση οι θεσμοί.

Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια, κανένας δεν θα μας διώξει από την Ευρώπη και καμία Κυβέρνηση δεν θα πέσει από τα στούντιο των καναλιών.

Οι Κυβερνήσεις εκλέγονται από το λαό και πέφτουν στο Κοινοβούλιο και εκεί θα είναι πολύ δύσκολο να την ρίξουν, εκτός αν η ίδια το θελήσει.

Όσο για όλους αυτούς που δεν κρατιούνται, ειδικά τους έξω, να τους πούμε "ψυχραιμία", τόσα πια κινδυνεύουν να χάσουν από το ΟΧΙ σε ένα δημοψήφισμα, που στο κάτω κάτω δεν θέτει σε αμφισβήτηση ούτε το Ευρώ, ούτε τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς;

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κάνουν το λαό να αντιδρά και να σκέφτεται τι φοβούνται και του το κρύβουν;

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι δημιουργούν αντανακλαστικά άρνησης θεωρώντας τους πολίτες ανίκανους να σκεφτούν και αποφασίσουν;

Ας είναι, τέτοια πάντως συνδυασμένη επίθεση σε εκλεγμένη Κυβέρνηση στο Δυτικό κόσμο τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, χώρας μέλους σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, δεν έχει ξαναγίνει.

Αν αντέχει ακόμα, και πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος ο "Μικρός", είναι γιατί το μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού, που ακούμπησε πάνω του την ελπίδα, καταλαβαίνει ότι ο "Μικρός" δεν του την πούλησε, όπως οι προηγούμενοι.

Γι αυτό θα τον στηρίξει και την Κυριακή ψηφίζοντας, ΟΧΙ.

Prefadoros