Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συγνώμη Αλέξη, ο Prefadoros θα ψηφίσει ΝΑΙ. Με έπεισαν τελικά

Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει καμία θέση για την Ελλάδα στην ευρωζώνη αν ψηφίσει όχι
Σκιάχτηκα ρε μεγάλε... Prefadoros
Σαπέν: Δεν μπορείς να συμφωνήσεις με κάποιον που προτείνει το «Όχι»
Γιατί ρε φίλε, που σε χαλάει; Prefadoros
Θεοδωράκης: Τη Δευτέρα, άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή
Επιτέλους Σταύρο μου, να δικαιωθεί και ο αγώνας. Prefadoros
Κομισιόν: «Τέλος οι συζητήσεις τώρα - Ο ελληνικός λαός θα επιλέξει εάν θέλει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια»
Ρε μάγκες δεν λέει αυτό το δημοψήφισμα. Prefadoros
O Σημίτης ζητά από τους πολίτες να ψηφίσουν «Ναι»
Τριαλαλό, ευτυχώς αν παίξουν την είδηση πολύ, όλο και κάποιοι παραπάνω θα ψηφίσουν ΟΧΙ. Prefadoros
Υπέρ του «Ναι» τάχθηκε, με δήλωσή της, η Βάσω Παπανδρέου
Που ήταν χαμένο αυτό το κορίτσι;
η ΟΤΟΕ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την απόφαση του δημοψηφίσματος και τάσσεται απερίφραστα υπέρ του «ναι».
Σύντροφοι τραπεζοϋπάλληλοι εσάς αφορούν οι μαζικές απολύσεις, που το κορόιδο ο Τσίπρας δεν υπογράφει. Prefadoros
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, όλοι οι Δήμαρχοι των νησιών μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το δημοψήφισμα!
ΣΤΗΡΙΖΕΙ με όλες τις δυνάμεις της το ΝΑΙ στην Ευρώπη, στην Ευρωπαϊκή πορεία  της Ελλάδας!
Θεέ μου τι ζω! Αυτοί είναι συμπολίτες μου; Δέχονται αδιαμαρτύρητα αύξηση του ΦΠΑ στον Τουρισμό στο 23% και παράλληλα κατάργηση της έκπτωσης του 30%; Τσίπρα είσαι μεγάλο κορόιδο, συγνώμη αλλά όταν είπες ότι εσύ θα κάνεις ή θα προσπαθήσεις τουλάχιστον, αυτά που οι άλλοι ξέχναγαν όταν γίνονταν Κυβέρνηση, πρέπει να ήσουν σε άλλη χώρα. Πάρε τώρα τις μούτζες. Prefadoros
Γιάννος Παπαντωνίου: «Οι κίνδυνοι εκτροχιασμού είναι τεράστιοι. Όμως, η ισχυρή επικράτηση του ΝΑΙ – ναι στην Ελλάδα, ναι στην Ευρώπη – μπορεί να τους αποτρέψει»
Ασχολίαστο. Ένας ακόμη λόγος να ψηφίσει κανείς ΟΧΙ. Prefadoros
Για Κώστα, Γιώργο, Αντώνη, Μητσοτάκη (όλη η οικογένεια), και λοιπούς συγγενείς και φίλους της κομματοκρατίας και του πελετειακού κράτους (οι φίλοι τους οι Γερμανοί τα είπαν χθες στη Βουλή τους), της διαφθοράς, της μίζας και της αρπαχτής, που μας έφτασαν εδώ δεν χρειάζονται άλλα.
Κάτι τελευταίο, όλα τα λεφτά, τους πήρε όλων τα σώβρακα, απίστευτο, έζησα να το δω και αυτό:
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με την «τεράστια εμπειρία» του στα πολιτικά δρώμενα, σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο CNBC, τάχθηκε υπέρ ενός ΝΑΙ και δήλωσε: «φοβάμαι ότι το ΟΧΙ δεν θα μας επιτρέψει να διαπραγματευτούμε»
paul
Αγαπητοί φίλοι, μετά και από αυτό φοβάμαι ότι δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό. αύριο κλείνω τα 64, κρίμα δεν είναι; Prefadoros
Και ενώ πήρα τα χάπια μου και είπα να την πέσω για ύπνο καμιά ώρα, έρχεται το έμφραγμα:
"...Χρειάστηκαν πέντε μόλις μήνες από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να καταστρέψει όλα αυτά, εξαιτίας μιας μπερδεμένης ιδεολογικής τύφλωσης, ελλιπής κατανόησης των βασικών ευρωπαϊκών κανονισμών, ασυγχώρητης ακροσφαλής διπλωματίας και απλής ανικανότητας. Σε αποκορύφωμα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα  για την πρόταση των δανειστών, δίνοντας στον ελληνικό λαό μία βδομάδα (!) να αποφασίσει αυτό που μπορεί να καθορίσει τη χώρα για γενιές.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Ελλάδα σήμερα, ολισθαίνει σιγά σιγά προς έναν ολοκληρωτισμό.  Και ένα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής, θα αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι προοδευτικοί δε θα πρέπει να παρέχουν πνευματική κάλυψη σε αυτό»." πρώην υπ. Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.
590_5309a0c7fc904cb1ec7097e4def5f57e
Παίρνω άλλο ένα υπογλώσσιο και αφού κάπως συνέρχομαι, ξύνω το κεφάλι μου και αναρωτιέμαι, "καλά ρε αυτός δεν καταδικάστηκε και τον άφησε ελεύθερο το Δικαστήριο με τον όρο να μην ξανασχοληθεί με την πολιτική;" Κορόιδο Τσίπρα
Prefadoros