Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Εγώ ένα ξέρω, άμα δεν σκύψεις το σβέρκο δεν θα φας καρπαζιά

Πέρασα χθες το μεσημέρι από την οδό Νίκης στο Σύνταγμα που είναι η είσοδος του Υπουργείου Οικονομικών και αποτύπωσα την εικόνα που σας δείχνω και τράβηξα με το κινητό.

Ναι, είναι οι καθαρίστριες που σύμφωνα με την προπαγάνδα, είναι αυτές που φταίνε για την κατάντια της χώρας, γιατί οι κηφήνες του δημοσίου κατέφαγαν τα αποθεματικά που με κόπο είχαν μαζευτεί από τους φοροκλέφτες, τους αγνούς κεφαλαιοκράτες με τα θαλασσοδάνεια, αυτούς που εκμεταλλεύονται Έλληνες και ξένους με μαύρη αδήλωτη εργασία, αυτούς που παίρνουν και δίνουν μίζες, ανάλογα από πια πλευρά βρίσκονται.

Οι καθαρίστριες που παίρνουν πλουσιοπάροχους μισθούς μέχρι και 2.000 Ευρώ.

Οι καθαρίστριες που αν προσληφθούν ξανά, μετά την παράνομη απόλυσή τους, θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός του κράτους, μη σου πω και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μαζί τα φάγαμε, με τις καθαρίστριες πρώτες.

Λίγες ώρες μετά, λίγο πιο πάνω, η εκδήλωση των φιλοευρωπαιστών, λες και μεις δεν είμαστε Ευρωπαίοι, να διατρανώνουν το ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο Ευρώ.

Που κολλάνε αυτά ρε Prefadore και τι θέλεις να μας πεις;

Να σας πω, έχω αηδιάσει με την άθλια προπαγάνδα του τρόμου από όλα σχεδόν τα μέσα και τους πολιτικούς σε Ευρώπη και Ελλάδα, αυτή την προπαγάνδα που πρέπει να είναι κανείς τελείως ηλίθιος ή να έχει συμφέροντα για να μην μπορεί να αντιληφθεί αυτό που οι ίδιοι μέσα στον παροξυσμό τους εκτοξεύουν σαν απειλή.

Θέλουν τη σωτηρία του Ελληνικού λαού, που παραδέχονται ότι έχει κάνει πολλές θυσίες και μεταρρυθμίσεις εδώ και πέντε χρόνια, αλλά επειδή δεν έχει Κυβέρνηση που να την γουστάρουν οι ίδιοι, τον αφήνουν να πεθάνει.

Θέλετε να πούμε ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι ανάλγητοι και ανεύθυνοι, δεν τους νοιάζει που οι Συνταξιούχοι στήνονται στην ουρά μπροστά στα ΑΤΜ για να πάρουν τη σύνταξη τους;

(Άσχετα αν ένας από τους λόγους που δεν υπογράφουν είναι και για να προστατεύσουν τις συντάξεις από μειώσεις.)

Μάλιστα, οι φίλοι μας αυτοί που νοιάζονται λοιπόν, γιατί μας έκοψαν τη ρευστότητα; Τόσο καταστροφική θα ήταν μια ολιγοήμερη παράταση μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα και ανεπηρέαστα με ανοιχτές τις Τράπεζες να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός; Μήπως δεν μας είχαν δώσει πρωτύτερα παράταση δύο και τέσσερις μήνες;

Γι΄αυτό μιλάω για άθλια προπαγάνδα και μεθοδεύσεις, γιατί φοβούνται την ελεύθερη βούληση του λαού, γιατί φοβούνται μήπως γίνει η "στραβή" και μπλέξουνε, μήπως και δώσουν περισσότερα ή καλύτερα, πάρουν λιγότερα από μια είδη καταρρακωμένη και εξαθλιωμένη χώρα, μπας και ξεσηκωθούν και άλλα θύματα.

Καταλαβαίνω όσους έχουν αντίθεση άποψη είτε για το συμφέρον τους είτε και από φόβο μήπως χάσουν αυτά που έχουν, ακόμα και για στρεβλή ερμηνεία των πραγμάτων.

Δικαίωμα τους να πιστεύουν ότι θέλουν, δικαίωμα και δικό μου φυσικά.

Και των καθαριστριών με τα 325 Ευρώ το μήνα...

Prefadoros