Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η ηλιθιότητα της μαγκιάς του νέο-Έλληνα

Όταν ο πολύς Γιούνγκερ είπε στον Τσίπρα ότι έχουν έτοιμο σχέδιο για Grexit και γι΄αυτό να πάρει το Μνημόνιο που του έδιναν χωρίς πολλά πολλά, την ίδια στιγμή εδώ, εκτός από τους γνωστούς νενέκους και παπαγάλους, δεν ήταν λίγοι αυτοί που το καταχάρηκαν, αφού ταπεινωνόταν η πρώτη φορά Αριστερά και θα αναγκαζόταν να υποκύψει, όπως και οι προηγούμενοι.

Είναι οι ίδιοι, νενέκοι, παπαγάλοι και νεο-Έλληνες "πατριώτες" που λοιδορούν την Κυβέρνηση και τον υπεύθυνο Υπουργό Οικονομικών, γιατί σχεδίαζαν εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση αδιεξόδου, αυτό δηλαδή που έκαναν και οι δανειστές μας.

Οι "πατριωτάρες" μάλιστα θέλουν και ποινικές ευθύνες αφού ή δεν ξέρουν να μεταφράζουν ή σκόπιμα παραπληροφορούν για υποκλοπές.

Τι να πεις, σίχαμα καταντήσαμε. Γι΄αυτό τα παιδιά μας μας ρίχνουν μια μούντζα και φεύγουν. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη λάσπη που απέμεινε σε τούτη τη χώρα.

Prefadoros

Υ.Γ. Για όσους ακόμα αντιστέκονται στη λοβοτομή και  αρνούνται να ισοπεδωθούν, οι Ευρωπαίοι δανειστές είχαν δικαίωμα να ετοιμάζονται να μας διώξουν από το Ευρώ, με τις λιγότερες απώλειες γι΄αυτούς,  το ίδιο σε μας είναι προδοσία.