Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το ντέρμπι των δημοσκοπήσεων για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ της Κυριακής

Προσθήκη λεζάντας
Λιγότερο από δυο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εκτός του ότι είναι ελάχιστες, είναι και εξαιρετικά επιφυλακτικές ως προς το αποτέλεσμα.

Ας κάνουμε την υπόθεση ότι αυτό που δείχνουν είναι και πραγματικό και επομένως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να υπερισχύσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

Είναι εντυπωσιακό σαν συμπέρασμα και δείχνει την απόφαση μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού, που προφανώς δεν ξεχνά και γνωρίζει ότι το νέο Μνημόνιο που προτείνουν οι δανειστές μας θα είναι καταστροφικό και ακόμα σκληρότερο από τα προηγούμενα, να εξακολουθεί να αντιστέκεται.

Αντιστέκεται στις πιέσεις, τους εκβιασμούς, τις απειλές, τις ωμές παρεμβάσεις, τις αποφάσεις για στραγγαλισμό της ρευστότητας, αντιστέκεται στην πρωτοφανή προπαγάνδα των ΜΜΕ που ούτε ο Γκαίμπελς δεν είχε φανταστεί, στο μέτωπο ξένων και ντόπιων συμφερόντων που θέλουν μνημόνια και υποταγή, όλων αυτών που αφού κατέστρεψαν τη χώρα με τη διακυβέρνηση τους έρχονται τώρα σαν σωτήρες, σε όλους αυτούς τέλος που θέλουν να ανατραπεί αυτή η Κυβέρνηση και να γλιτώσουν μια ώρα αρχύτερα από τον Τσίπρα.

Και ο πιο αφελής έχει καταλάβει ότι το ερώτημα τελικά της Κυριακής είναι, ή η πλήρης και οριστική υποταγή της χώρας και του λαού, ή η αντίσταση και η απαίτηση για ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια.

Όσα περισσότερα τα ΟΧΙ, τόσο και δυνατότερη η φωνή της Ελλάδας και τόσο ισχυρότερη η Κυβέρνηση.

Prefadoros

Υ.Γ. Παρά το ότι έριξαν και τις τελευταίες εφεδρείες ενάντια στο ΟΧΙ, σε Ευρώπη και εδώ, το απόλυτο ντέρμπι συνεχίζεται, αφού το παραδέχεται και το "Πρώτο Θέμα"η ναυαρχίδα του ΝΑΙ και κατά της Κυβέρνησης, οι Έλληνες αντέχουν.