Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε. Όπως πάντα


Οι πληροφορίες λένε ότι στη Συγγρού έχουν μαζευτεί, από τις εκλογές και μετά, χιλιάδες βιογραφικά και αιτήσεις από αναζητούντες θαλπωρή και σκέπη στον γαλαζοπρασινοπορτοκαλί τουρλού σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης.


Μαθαίνω ότι οι υπάλληλοι δεν ξέρουν που να βάλλουν τους φακέλους και με ποια σειρά να τους αρχειοθετήσουν.

Έλα, υπερβολές του Prefadorou για να χτυπήσει την Κυβέρνηση.

Μακάρι, αλλά κάποιοι για να δείξουν ότι γνωρίζουν και ότι έχουν άκρες στο κόμμα τα διαρρέουν.

Πάντως είναι γνωστό ότι χρειάζονται μερικές χιλιάδες "στελέχη" για να επανδρώσουν την κρατική μηχανή που υποτίθεται θα εμφορούνται από τα ιδανικά της παράταξης και θα εφαρμόσουν υποτίθεται το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Υπάρχει ένα θέμα βέβαια με τα "στελέχη" της προηγούμενης Κυβέρνησης που πρέπει να αντικατασταθούν αλλά μπορεί να μουλαρώσουν οι της Συγκυβέρνησης και να έχουμε τίποτα αδιέξοδα.

Θα μου πείτε εδώ τα βρήκαν σε πολύ σημαντικότερα θέματα, όπως οι κωλοτούμπες στην υποτιθέμενη διαπραγμάτευση, στις θέσεις θα τα χαλάσουν;

Μην υποτιμάτε την αξία της τιμής της θέσης λέει ο Prefadoros.

Αν ανησυχείτε για αποτυχόντες της περιοχής μας, μην ανησυχείτε και πολύ, όλο και κάτι θα γίνει, έτσι λένε οι ίδιοι και ελπίζουν σε σύντομη αποκατάσταση.

Δεν μας παρατάς με τις μαλακίες σου ρε Prefadore; χεστήκαμε που θα πάει ο κάθε αποτυχών και νυν επαίτης του κόμματος, άντε για κάνα μπάνιο να δροσιστείς και άσε μας ήσυχους.

Αυτό κάνω, τρέχοντας.

Υ.Γ. Μεταξύ μας, έστειλα και γω βιογραφικό!.