Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Για όλα φταίει το λαμόγιο, ο κίτρινος, αναξιόπιστος και περιθωριακός Prefadoros

Δεν χρειάζεται να σας πω τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες, τα ακούτε και σεις φαντάζομαι.

Κοντεύουν να μας που ότι δεν τρέχει τίποτα, όλα είναι εντάξει και τα δημιούργησε ο Prefadoros, αυτό το κίτρινο περιθωριακό blog που έχει βάλει στο μάτι το Δήμαρχο, γιατί πληρώνεται από τον αντίπαλο.

Κανονικά θα έπρεπε να αυτοσαρκαστώ, όπως κάνω συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως αυτή τη φορά θα απαντήσω πολύ σοβαρά.

Μπορείτε να απαξιώνετε, νομίζετε μάλλον, τον όποιο πολίτη Prefadoro, το μόνο εύκολο με την παντοδυναμία που διαθέτετε στα ΜΜΕ, όμως είστε ευάλωτοι, δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε την κακοδιαχείριση, τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους στόχους σας.

Αργά αλλά σταθερά, κάθε μέρα που περνάει, θα αποκαλύπτεστε.

Φτιάξατε και άλλα blogs για να βρίζουν και να λασπώνουν τον Prefadoro, πιστεύετε ότι θα τον κάμψετε, ότι θα δημιουργήσετε σύγχυση.

Συνεχίστε, το μόνο που καταφέρνετε είναι να με δυναμώνετε, και να δείχνετε πόσο φοβάστε τις αποκαλύψεις.

Επειδή τελικά δεν καταφέρνω μια ανάρτηση να την κάνω όλη σοβαρή, αφιερώνω στους νέους υποψήφιους του Συνδυασμού του Δημήτρη Κωστούρου, κ.κ. Ρούτουλα και Μπουζαλά, που τόσο με στεναχώρησαν με τα απαξιωτικά τους λόγια, μερικές από τις απαντήσεις που κατά καιρούς έχουν δώσει από το Δήμο Ναυπλιέων στον περιθωριακό Prefadoro και τους εύχομαι, αν τελικά είναι υποψήφιοι, καλή επιτυχία.






Prefadoros