Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κ. Σοροβίγκας παραιτήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας, από Σύμβουλος του κ. Κωστούρου;

Προσωπικά δεν με έπεισαν οι λόγοι που επικαλείται ο Γιάννης Σοροβίγκας για την παραίτησή του από το Επιμελητήριο Αργολίδας, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για ευθύνες άλλων.

Ένας αιρετός όταν παραιτείται κατονομάζει συγκεκριμένα γεγονότα και πρόσωπα, αλλιώς απλά ξεφεύγει από το βάρος των ευθυνών και απλώνει μελάνι για να δικαιολογήσει τη φυγή του.

Θα μπορούσα να θριαμβολογήσω σαν Prefadoros για μια ακόμη δικαίωση όσων έχω γράψει, για τον Τουρισμό και την προβολή του Δήμου μας, σε ανύποπτο χρόνο, δεν είναι ο σκοπός μου αυτός, το έχουμε πει τόσες φορές.

Ανθρώπινο όμως είναι να αισθάνομαι ικανοποίηση για το ότι δεν σας κοροϊδεύω και να αποδεικνύεται, παρά τη λάσπη και το υβρεολόγιο που δέχομαι, ότι λειτουργώ σαν απλός πολίτης που ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της πόλης του και των συμπολιτών του.

Το ολέθριο κόψιμο της παρουσίας μας στη PHILOXENIA της Θεσσαλονίκης, που ήταν η αρχή, και η απουσία από κάθε άλλη Έκθεση και διαφημιστική καταχώριση σε τουριστικά περιοδικά και ιστοσελίδες νομίζω ότι όλοι βλέπουν πόσο κόστισε.

Πάμε στην ουσία, όταν ο κ. Σοροβίγκας θριαμβολογούσε, ο Prefadoros συνιστούσε ψυχραιμία, μικρό καλάθι και στήριζε την προσπάθειά του να προωθηθεί το Τουριστικό προϊόν μέσω Εκθέσεων.

Μπήκε και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος "λαύρος" κατά των επικριτών του και μας κατακεραύνωσε με μια ανακοίνωση που ανάρτησε και στο blog του για να έχουμε να θυμόμαστε τη διορατικότητα, τη θέληση και την αποτελεσματικότητα της Δημαρχίας του.

Το κείμενο αυτό θα μείνει στην Ιστορία σαν παράδειγμα κενολογίας, όμως η πολιτική έχει και θλιβερά αποτελέσματα, αυτή τη βδομάδα έκλεισαν τρία ακόμη καταστήματα του τουρισμού στο παλιό Ναύπλιο.

Αφού ρωτήσω το Γιάννη Σοροβίγκα αν παραμένει (άμισθος) Σύμβουλος Τουρισμού του Δημάρχου Ναυπλιέων, αφιερώνω σε όλους όσους βρίζουν και τους φταίει ο Prefadoros, το δελτίο τύπου του Δημήτρη Κωστούρου και τους παρακαλώ να το διαβάσουν προσεκτικά:


Όλες οι αναρτήσεις και όλοι οι διάλογοι, για την Ιστορία και την ουσία:

Δεν πήγαμε στη PHILOXENIA. Μετά θέλουμε Τουρισμό!

«Σύσταση Δομής Ανάπτυξης, Διαχείρισης και Προβολής Τουριστικού Προϊόντος Αργολίδας»

Ο Κώστας Λούμος, τοποθετείται για την Τουριστική έκθεση PHILOXENIA

Οι ευκαιρίες για τον Τουρισμό που φεύγουν... η Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης

Τουρισμός

Prefadoros