Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κ. Μπουζαλάς και το περιθωριακό blog του Prefadorou

Κύριε Μπουζαλά, όταν συμμετέχετε στο δημόσιο διάλογο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός.

Ιδιαίτερα όταν εισπράττετε Δημοτικό χρήμα για εργασίες που προσφέρετε.

Αποφεύγετε επιμελώς να απαντήσετε, στην ανακοίνωσή σας, στην σύμπτωση πέντε (5) απευθείας αναθέσεων σε διαφορετικό χρόνο και για διαφορετικές αιτίες στο ίδιο ακριβώς ποσό, 24.108,00 Ευρώ, όπως λεπτομερώς ανέφερα, εδώ.

Μιλάτε για "πολυετή συνεργασία σας με το Δήμο", αυτό τώρα τι είναι, επιχείρημα; Ποιος και πότε σας έχρισε μόνιμο συνεργάτη του Δήμου; Πέστε μας και με την ευκαιρία πόσα χρήματα έχετε εισπράξει συνολικά;

Αλλά κάνετε και μία παράλειψη κ. Μπουζαλά, προφανώς σκόπιμη, ξεχάσατε στην απάντησή σας να γράψετε ότι δεν πρόκειται "για μια απόφαση στήριξης στον κ. Κωστούρο", όπως λέτε, αλλά για θέση υποψηφίου με το συνδυασμό του κ. Κωστούρου, όπως δηλώσατε στις 16 Μαΐου 2013, δυο μέρες μετά από την τελευταία απευθείας ανάθεση 24.108 Ευρώ, εδώ.

Το νόμιμο είναι άλλοι αρμόδιοι να το κρίνουν, το ηθικό όμως; Οι πολίτες, και φαντάζομαι συμφωνείτε.
..........................................................................................
Με την ευκαιρία, επειδή ίσως δεν γνωρίζετε ή δεν σας έχουν πει, και για να μην κοροϊδευόμαστε:

NOMOΣ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 3852/2010 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)

Άρθρο 14
Κωλύματα και ασυμβίβαστα

3. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας:
α. Όποιοι συνδέονται με το δήμο ή τα νομικά τους πρόσωπα, εκτός από τους συνδέσμους, με σύμβαση προμήθειας, εκτέλεσης δημοτικού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης δημοτικού έργου ή δημοτικής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ ετησίως.
..........................................................................................

Όσο για τα "περιθωριακού blog" του Prefadorou, ότι και να λέτε κ. Μπουζαλά σας βρίσκουν αντίθετο, οι χιλιάδες επισκέπτες του blog, οι δεκάδες απαντήσεις φορέων, Υπουργείων, Περιφέρειας, Δήμου Ναυπλιέων και Δημοτικών Επιχειρήσεων, οι διορθώσεις που έχουν γίνει μετά από παρεμβάσεις του Prefadorou και η μη διάψευση μέχρι τώρα καμιάς από τις αναρτήσεις του.

Prefadoros

Η ανακοίνωση του κ. Μπουζαλά, εδώ.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα να μου πει ο ίδιος ο κ. Μπουζαλάς, η συκοφαντία που επικαλείται, ποια είναι;