Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κώστας Καράπαυλος, ένας blogger υποψήφιος Βουλευτής



Ο Κώστας Καράπαυλος αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα και παρουσία για την πόλη του Ναυπλίου που ασχολείται χρόνια τώρα με αυτό που λέμε "κοινά" και έχει προσφέρει από διάφορες θέσεις στο Ναύπλιο.


Γιος του Δημάρχου Νίκου Καράπαυλου και από τα πρώτα μέλη της Δημοτικής κίνησης "Πρωτοβουλία" και "Απόπειρα" που χάραξαν την ιστορία της πόλης από το 1986 μέχρι σήμερα, είναι στην ουσία ο πρώτος blogger στο Ναύπλιο και την Αργολίδα και ο πιο σημαντικός αφού ξεκίνησε πριν τέσσερα περίπου χρόνια και ήταν πραγματικός blogger που εξέφραζε ελεύθερα τις απόψεις του σε θέματα που κατά τη γνώμη του είχαν ενδιαφέρον.

Ότι δηλαδή πρέπει να είναι ένας blogger, και πολύ λυπήθηκα που προσωρινά; ανέστειλε τη δραστηριότητα των "Αιρετικών", προφανώς γιατί αποφάσισε να "ανακατευτεί" με την πολιτική αν και έχει χρηματίσει Δημοτικός σύμβουλος, αν θυμάμαι καλά τρεις φορές, και μπήκε στη μάχη της ψήφου και του αγώνα για την αλλαγή όπως ο ίδιος την πιστεύει.

Καλά έκανε, από τη στιγμή που αγωνίζεται γι΄αυτό που πιστεύει πολύ καλά έκανε, άλλωστε με την δημόσια παρουσία του έχει δώσει "δείγματα γραφής" και μόνο εμπιστοσύνη μπορεί να εγγυηθεί στους ψηφοφόρους.

Μακάρι να υπήρχαν πολύ περισσότεροι υποψήφιοι του πολιτικού βάρους του Καράπαυλου σε όλα τα κόμματα, το έχω ξαναγράψει, το σημερινό πρόβλημα της χώρας είναι κυρίως πρόβλημα της ανεπάρκειας του πολιτικού προσωπικού, πέρα από τις πολιτικές.

Σε ένα ήρεμο και αξιοπρεπή χώρο όπως της ΔΗΜΑΡ και ένα σοβαρό Αρχηγό τον Φώτη Κουβέλη, πιστεύω ότι η παρουσία του Κώστα Καράπαυλου δίνει και παίρνει για το Νομό Αργολίδας κάτι από αυτό που έχει ανάγκη, από αυτό που χρειαζόμαστε όλοι για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Έχω συμφωνήσει και διαφωνήσει, τις περισσότερες φορές, με τον Καράπαυλο και για χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω, τουλάχιστον το δικαίωμα, αυτών που έχουν άποψη και δυνατότητες να προσφέρουν στον τόπο τους.