Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με τα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΚΚΕ ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας

Έχουμε αγώνα λοιπόν. Πραγματικό προεκλογικό αγώνα.

Με τη δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ και του ΚΚΕ, πανελλαδικά και στην Αργολίδα, ξεκινά το εικοσαήμερο μέχρι την κάλπη.


Την Παρασκευή 20 Απριλίου ολοκληρώνεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο και το Σάββατο 21 Απριλίου γίνεται η ανακήρυξη.

Ενδιαφέρουσα στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ η υποψηφιότητα του φίλου Γιώργου Αντωνίου ενώ στη ΝΔ μετά τα αλληλομαχαιρώματα επικράτησε το λογικό, για το χώρο, ψηφοδέλτιο που παρουσιάζει ενδιαφέρον μόνο για την τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Ο Prefadoros καιρό τώρα γράφει για το αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των δημοσκοπήσεων και θα μετατραπεί σε ψήφο άρνησης στα δύο κόμματα που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ελπίζω οι πολίτες να μην ξεχάσουν τι μέχρι τώρα τράβηξαν και κυρίως τι μας περιμένει ακόμα από τα κόμματα εξουσίας που έχουν συνυπογράψει το νέο Μνημόνιο.

Ο Ιούνιος είναι κοντά για τα νέα μέτρα, ο Μάιος των εκλογών έχει και νέες μειώσεις μισθών και παραλαβή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που από φέτος το αφορολόγητο γίνεται 5.000 Ευρώ μαζί με κατάργηση φοροαπαλλαγών και επιβολή κριτηρίων διαβίωσης.

Πάντως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, τα μέσα ενημέρωσης του Νομού και δυστυχώς και ηλεκτρονικά που πρωτοστάτησαν κατά των Μνημονίων το γυρίζουν σιγά-σιγά, φαίνεται οι παλιές μέθοδοι είναι ανίκητες, ενώ αρχίσανε και τα λιβάνια υπέρ υποψηφίων, προφανώς με το αζημίωτο.

Εγώ θα συνεχίσω να γράφω αυτά που πιστεύω όπως πάντα, έχω ξεπεράσει προ πολλού τις όποιες αμφιβολίες, οι απάτες των Μνημονίων και των συνενόχων που τα υπέγραψαν θα είναι απέναντι μου.

Και όπως έλεγε η παρέα των Αθηναίων, το απομεσήμερο του Πάσχα, πίνοντας τον καφέ της στο ΠΑΝΘΕΟΝ, "αυτή τη φορά δεν θα μας ξαναπιάσουν κορόιδα, τους δώσαμε πολλές φορές την ευκαιρία, να πάνε στα τσακίδια".