Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ένας "εποικοδομητικός" διάλογος Άδωνι - Prefadorou



Το θράσος είναι το καλύτερο περιτύλιγμα φασίζουσας πίστης και νοοτροπίας.

Γιατί το λέω αυτό; μα γιατί η απάντηση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε σχόλιο του Prefadorou για τον κ. Καραθάνο, που φωτογραφίζεται πίσω του, και με τη Μελίνα Τσιλιμίγκρα δείχνει και τον άνθρωπο.


Απάντησα φυσικά στον κ. Γεωργιάδη, με τρόπο όμως αρκετά κομψό σεβόμενος τον χώρο στο facebook της Μελίνας, εδώ.

Από τον δικό μου όμως χώρο, το blog του Prefadorou, μπορώ να απαντήσω και διαφορετικά, δείτε πρώτα τα σχόλια στο fb και συνεχίζουμε:


Λοιπόν κ. Γεωργιάδη, ρωτάτε εμένα αν ντρέπομαι; εσείς που αλλάξατε και κόμμα για να ψηφίσετε και τα δύο Μνημόνια θα πρέπει να ντρέπεστε, τουλάχιστον οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν πιο αξιοπρεπείς.

Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε, εδώ όμως δεν περνάνε αυτά, δεν "μασάει" ο Prefadoros ούτε και φοβάται.

Νομίζατε ότι είπα μια μαλακία για τον διορισμό του Καραθάνου; πάρτε λοιπόν για να δουν και οι αναγνώστες μου τα αγνά ιδανικά σας.

-- Στις 12/3/2012 ο κ. Καραθάνος αποχωρεί από τον ΛΑΟΣ.

-- Στις 14/3/2012  ο κ. Καραθάνος γνωστοποιεί την προσχώρησή του στη ΝΔ δικαιολογώντας την μεταξύ άλλων αποχώρηση από τον ΛΑΟΣ, "...Δεύτερον πιστεύω ότι ήταν μεγάλο λάθος η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου..."!

Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Καραμάνο! καταγγέλλεις τον ΛΑΟΣ για συμμετοχή στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και προσχωρείς στη ΝΔ που συμμετέχει μέχρι τώρα στην Κυβέρνηση Παπαδήμου;

Αν δεν τα πιστεύετε δείτε τα στην ιστοσελίδα του: http://www.karathanos.gr/

-- Στις 24/2/2012 ο κ. Καραθάνος διορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ, την εταιρία που διαχειρίζεται το Μετρό και το Τραμ και μάλιστα Αντιπρόεδρος και μέχρι τις 17/6/2016 από τον Μάκη Βορίδη.


Τι επαγγέλλεται και έχει σπουδάσει ο κ. Καραθάνος; Φαρμακοποιός! τι ξέρει από τρένα; έλα μου ντε, αυτό δεν έχει και τόσο σημασία, όπως λέει και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης "να μην μπαίνουν άνθρωποι πατριώτες...; Ντροπή σου".
  




Πάμε στη συνέπεια, ο κ. Καραθάνος κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής δύο φορές με τη Νέα Δημοκρατία, και αφού αποτυγχάνει, προσχωρεί στον ΛΑΟΣ όπου ο Καρατζαφέρης του κάνει την τιμή και τον βάζει στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής το 2009 και τίθεται στην θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη το 2010 στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Επειδή ο Prefadoros είναι "διαστροφικός" γραφιάς και παλιά πουτάνα, καταλαβαίνω ότι κάποιος κάποια στιγμή θα μου τη βγει με το Βορίδη, φωτογραφίζω την ιστοσελίδα του Καραθάνου πριν την αλλάξει και αφού έχει προσχωρήσει στη ΝΔ (το blog το έχει ξεχάσει, εδώ).

Χαρείτε τα όμορφα λόγια που λέει για το προ-πρώην και τωρινό κόμμα του:

  
Εκτός αν αφήνει το blog επίτηδες, που ξέρεις! μπορεί να ξαναγυρίσει στον ΛΑΟΣ!

Όλα τα λεφτά στο τέλος:



Αχ βρε Μελίνα με τους Εθνοπατριώτες που έχεις μπλέξει, ενημέρωσε τον Άδωνι για την ανάρτηση.