Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το διήμερο του Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο

Ένα μήνα και κάτι πριν από τις εκλογές, για να "φάει" δυο μέρες στο Ναύπλιο ο Σαμαράς, μάλλον σοβαρός λόγος θα υπήρχε.

Όταν ο χρόνος είναι ελάχιστος και τόσο πολύτιμος το "ξόδεμα" γίνεται πολύ προσεκτικά και με αξιολόγηση των προτεραιοτήτων.

Δεν μας παρατάς ρε Prefadore, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο Σαμαράς και που πάει και γιατί.


Δίκιο έχετε αλλά επειδή στην πολιτική τίποτα δεν γίνεται τυχαία θα μου επιτρέψετε να ψάχνω το λόγο, όχι από περιέργεια, για να δω τι ετοιμάζεται.

Πάντως από συναντήσεις τίποτα το ιδιαίτερο, τα συνηθισμένα πρόσωπα στα συνηθισμένα στέκια, μόνο το Σάββατο το βράδυ "χάθηκε" ο Σαμαράς και ούτε ο Μάκης ο Σκιαδάς δεν ήξερε που ήταν.

Πάντως, για να γράψουμε και μια είδηση, το ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Στο Σαμαρά εκφράστηκαν παράπονα για τη σύνθεση που ακούγεται και ασκήθηκαν πιέσεις για συμμετοχή συγκεκριμένου προσώπου.

Η τράπουλα θα ξανανακατευτεί και θα ξαναμοιραστεί, οι μόνοι σίγουροι υποψήφιοι είναι ο Γιάννης Ανδριανός και ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς για τον οποίο επιμένει ο ίδιος ο Σαμαράς άγνωστο γιατί.

Πάντως το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο ήταν και μάλλον έγινε αντιληπτό από τον Αρχηγό της ΝΔ που έδειχνε φανερά πιεσμένος, τουλάχιστον τις τρεις φορές που τον είδε ο Prefadoros.