Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Πολιτική Πασχαλιά στην Αργολίδα

Είπα να κάνω μια μικρή αποχή λόγω Πάσχα αλλά τελικά δεν με αφήνουν τα γεγονότα να ησυχάσω.

Στο γνωστό τετράγωνο της Παραλίας Ναυπλίου μεταξύ Μπουμπουλίνας και Όθωνος, Μεγάλη Πέμπτη βράδυ παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα, αναμένεται ο Πρόεδρος Αντώνης και όσο να είναι κάποιοι πιάνουν "στασίδι".


Παρόντες ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο Αντιδήμαρχος Ανδριανός Δήμας (Πακέτος), τους άλλους δεν τους γράφω, και ο Μάκης ο Σκιαδάς βέβαια.

Ο Prefadoros λέει στον Αναγνωσταρά "την Τρίτη τελικά το ψηφοδέλτιο", "προλαβαίνω να αποσύρω την υποψηφιότητα" ανταπαντά ο Δήμαρχος, ναι λέει ο Prefadoros, "εγώ στο έχω πει από καιρό", "φαντάσου και τα εγκεφαλικά που θα έχουμε".

Αν σας φαίνονται λίγο μπερδεμένα, δεν είναι και θα το δείτε.

Σκοτωμός γίνεται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αργολίδα, πραγματικός χαμός, μέχρι χτες μόνο δύο θέσεις είχαν κλείσει σίγουρα.

Και ο Τάσος ο Ζαφείρης έθεσε υποψηφιότητα με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μετά την Κατερίνα Μπόμπου.

Ρε παιδιά αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα και φυσικά δεν θα το έγραφα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, που ήταν στο Ναύπλιο ο Σαμαράς, συναντήθηκε ιδιαιτέρως και με την Μπόμπου και με τον Ζαφείρη, είναι δυνατόν μετά και οι δύο να έφυγαν από τη ΝΔ και να πηγαίνουν στο κόμμα του Καμένου;

Αμ το άλλο, ο Βασίλης ο Κόκκας με τη "Δημοκρατική Αριστερά", αυτές και αν είναι ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό.

Η τράπουλα ανακατεύτηκε για τα καλά και εγώ ως Prefadoros είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από χρόνια επιτέλους θα έχουμε ενδιαφέρον πολιτικό παιχνίδι.

Περιμένετε και την Αριστερά, στην Αργολίδα Αριστερά; ναι και μάλιστα δυνατά και με απαιτήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι.