Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τριήμερο, Μουντιάλ, μπάνια και χιούμορ

Λοιπόν, οι εκλογές τελειώσανε, μέχρι τις επόμενες, βγάλαμε τους τοπικούς Άρχοντες για τα επόμενα πέντε χρόνια, καλοί κακοί αυτοί είναι και δεν αλλάζουν, ανασχηματισμός έρχεται λόγω αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών, διεργασίες στα κόμματα γίνονται και να δούμε πόσο θα αντέξουν Σαμαράς-Βενιζέλος.

Υποτίθεται ότι πάμε προς έξοδο από την κρίση, αλλά αυτό δεν φαίνεται πουθενά, νέοι φόροι, νέες μειώσεις στις συντάξεις και μεγαλύτερες περικοπές από 1-1-2015, νέα συμπίεση στις δαπάνες για την Υγεία, νέα λουκέτα και απεγνωσμένη αναζήτηση δουλειάς από ανέργους και απολυμένους.


Συγχρόνως συνεχίζεται η ατιμωρησία πολιτικών με κοινοβουλευτικά τερτίπια, τακτοποιούνται όλες οι εκκρεμότητες του κεφαλαίου και "διαμοιράζονται" φιλέτα και περιουσία του λαού σε μεγαλοεπιχειρηματίες.

Σε ένα λαό που τον έκαναν να βαρεθεί ή να κοιτάζει μόνο το ατομικό του συμφέρον, εκεί που ήθελαν δηλαδή για να συνεχίσουν να κυβερνούν και να εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές τους, οι οργανωμένες κομματικές μειοψηφίες και κάποιοι λόγω συστήματος εκλεγέντες, σχεδιάζουν το μέλλον τους και κάνουν τα πάντα ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες της εξουσίας που κατέχουν.

Βλέπουμε την πλειοψηφία του λαού, που υποφέρει από τα ανελέητα μέτρα, να παρακολουθεί αυτούς που έχουν εξασφαλίσει και τα εγγόνια τους, αυτούς που παίρνουν από το δημόσιο κορβανά χιλιάδες Ευρώ μηνιαίως και απολαμβάνουν των αμείωτων προνομίων τους, να μας "πουλάνε μυαλό" με τις τάχα αγνές προθέσεις για το μέλλον του λαού και της χώρας, αυτοί οι ίδιοι που έχουν συμμαχήσει με το διάβολο για να βρίσκονται στην εξουσία.

Ο Prefadoros, είχε εντείνει την αρθρογραφία του τους τελευταίους μήνες, λόγω των εκλογών, με θέματα κυρίως διαχείρισης της εξουσίας ώστε οι συμπολίτες να έχουν πληροφόρηση για πράγματα που κανέναν άλλο τοπικό μέσο δεν πρόβαλε.

Αυτό όπως ήταν φυσικό δημιούργησε αντιπαλότητες που έφτασαν μέχρι και σε ακραίες συμπεριφορές κατά του Prefadorou, ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που θίγονταν συμφέροντα.

Θα συνεχίσω να γράφω τις σκέψεις και τη γνώμη μου, αλλά πιο χαλαρά, όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια, έχουμε και Μουντιάλ σε λίγες μέρες και έχω σκοπό να παρακολουθήσω όλα τα παιχνίδια, οπότε θα ελαφρύνουμε λίγο το στυλ των αναρτήσεων.

Για όσους εξακολουθούν να θέλουν θέματα από την διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων, λυπάμαι αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη, ας διαβάσουν τα παλιότερα, το ίδιο είναι, δεν αλλάζει τίποτα.

Αν αλλάξει κάτι ή αν υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός φυσικά και θα το σχολιάσω.

Προέχει η μπάλα, το μπάνιο και το χιούμορ.

Υπάρχουν και άλλα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή εκτός από το Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, τους Υπουργούς και τον Πρωθυπουργό.

Καλό τριήμερο.

Prefadoros