Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα". Δημοτικό Συμβούλιο 19-8-2011

Παραθέτω όσα έγιναν στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου με αφορμή το κόψιμο των πεύκων στις Παλιές Εργατικές.


Επισημάνσεις αντί σχολίων:



1ον Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χρόνης αποκαλεί "βλάκα" συμπολίτη και δεν αντιδρά κανένας Δημοτικός Σύμβουλος.

2ον Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναλαμβάνει την ευθύνη κοπής τεσσάρων πεύκων την οποία "φορτώνει" στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου και λέει ότι θα κοπούν και άλλα.

3ον Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χρόνης αρνείται να απαντήσει που πήγαν οι τεμαχισμένοι κορμοί λέγοντας ότι καίγονται και προτάσσει το ατράνταχτο επιχείρημα "με γνωρίζετε".

4ον Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χρόνης "ομολογεί" ότι ήταν ήρεμος στο επεισόδιο με τον συμπολίτη Μάνο Περράκη, κατά τον τεμαχισμό των πεύκων, και προκαλεί να παιχτεί το video που φαίνεται να προπηλακίζει το Μάνο Περράκη (έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο), εδώ.

5ον Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Τσιόδρας ενοχλείται από τη βιντεοσκόπηση από πολίτη της συνεδρίασης (αγνοεί φαίνεται ότι οι συνεδριάσεις των περισσοτέρων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων αναμεταδίδονται απευθείας στο διαδίκτυο) και διατυπώνει την απαξία του για τα blogs αν και το συγκεκριμένο είναι επώνυμο.

6ον Η κυρία δημοσιογράφος που "ελέγχεται" από το ΕΣΡ διαμαρτύρεται για τα blogs.

7ον Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Χρόνης λασπολογεί αφήνοντας υπονοούμενα "για τα κλεμμένα της ΔΕΤΑΝ", ενώ γνωρίζει (ή θα έπρεπε να γνωρίζει) την αλήθεια, προσπαθώντας να μειώσει το Μάνο Περράκη (τότε Πρόεδρο της ΔΕΤΑΝ) και να αποδυναμώσει την κριτική του μέσα από το διαδίκτυο για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την παράταξη του κ. Αναγνωσταρά.

8ον Και τελευταίο, εμείς τους ψηφίσαμε.