Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Τέσσερις μήνες ο Prefadoros στο διαδίκτυο

Σαν σήμερα στις 9 Απριλίου 2011 "έστησα" το blog Prefadoros-Nafplio που από τις πρώτες μέρες έγινε σημείο αναφοράς για τα γεγονότα της πόλης του Ναυπλίου και κυρίως για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από τη Δημοτική Αρχή.



Επιλέγοντας να σχολιάζω μόνο και όχι απλά να αναρτώ ειδήσεις, που κάνουν με επιτυχία άλλα τοπικά blogs, άλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με σκληρή γλώσσα πάντα όμως τεκμηριωμένα και με αποδείξεις, ο Prefadoros με την ιδιαίτερη γραφή, πέρασα στους πολλούς επισκέπτες σαν αξιόπιστος κριτής που μου δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Prefadoros και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να φιγουράρει σε ζηλευτή θέση στην παγκόσμια και Ελληνική κατάταξη πρωτόγνωρη για ένα επαρχιακό blog.

Αναμενόμενο ήταν για μένα ότι αυτή η επιτυχία προβολής θεμάτων που μέχρι τώρα κανείς δεν δημοσιοποιούσε, με τον τρόπο τουλάχιστον του Prefadorou, θα έφερνε πανικό αλλά και αντιδράσεις από μια Δημοτική Αρχή που είχε μάθει να λειτουργεί κρυφά και με νοοτροπία "εξουσία είμαι ότι θέλω κάνω" με την εξοργιστική ανοχή κυρίως της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Έτσι, αφού άρχισαν αγώνα να μάθουν ποιος είναι ο Prefadoros και τον βομβαρδίζουν καθημερινά με ανώνυμες απειλές και αφού έφτιαξαν και adiblog με μοναδικό στόχο τη δυσφήμηση του Prefadorou  "έριξαν" ένα όνομα πιστεύοντας ότι θα αποδυναμώσουν αυτά που γράφει ο Prefadoros γιατί το πρόσωπο που τα γράφει είναι αναξιόπιστο.

Αποτέλεσμα ήταν ο Prefadoros να αποκτήσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από περισσότερους συντοπίτες μας και το κυριότερο άρχισαν να ανοίγουν στόματα με τη σιγουριά ότι δεν θα καρφωθούν από τον Prefadoro.

Με το ερώτημα βέβαια πάντα να πλανάται αν τελικά είναι αυτός ο Prefadoros.

Επιτρέψτε μου να είναι στη θέλησή μου το αν και το πότε θα αποκαλυφτώ.

Το σίγουρο είναι ότι έτσι και αλλιώς δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γι ΄αυτό από σήμερα θα βγαίνω και στη διεύθυνση prefadoros-nafplio.com.

Ήρθα για να μείνω.