Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Αρχίσανε οι έλεγχοι

Η πληροφορία ήρθε στον Prefadoro όπως την βλέπετε:

"Μήπως έμαθε κανείς ποιος έκανε έφοδο στον δήμο και έβαλαν τα πόδια στην πλάτη τους και έτρεχαν όλοι εκεί μέσα? Από δήμαρχο μέχρι και τον πιο μικρό εργάτη. 4 Αυγούστου 2011 2:51 μ.μ."

Σήμερα ήρθε ανακοίνωση, όχι φυσικά από το Δήμο ούτε από την ιστοσελίδα που διαφημίζει ιδιωτική θεατρική παράσταση (το δούλεμα συνεχίζεται), αλλά από το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μας ενημερώνει επίσημα για το τι έγινε στο Δημαρχείο την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011.

Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου που πιστεύω ότι θα ήταν σωστός αν και έχω επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα τη στιγμή που οι υπηρεσίες του Δήμου είναι διάσπαρτες σε όλη την πόλη.

Πάντως την Πέμπτη, νωρίς το βράδυ, έκανε την εμφάνισή της στην Παραλία και η Δημοτική Αστυνομία μετά την πίεση για τις παρανομίες που αυξάνονται.

Αν αληθεύει ότι και ο Εισαγγελέας το ψάχνει για το θάνατο του άτυχου "εργάτη καθαριότητας" και τις πολλές παραβάσεις που τον συνόδευσαν, αλλά και οι αγωγές που έρχονται, τότε η Δημοτική Αρχή μάλλον μπαίνει σε δύσκολη περίοδο και παρά την παντελή και εξοργιστική απουσία της Αντιπολίτευσης.

Ίσως αυτά τα γεγονότα να είναι η απαρχή τουλάχιστον να αλλάξουν νοοτροπία και συμπεριφορά.

Εδώ θα είμαστε.