Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το μπούρτζι και οι Εργατικές Κατοικίες

Είναι φορές που λες "είναι δυνατόν νέοι πολιτικοί να ακολουθούν τέτοιες πολιτικές";

Πως δεν είναι, τώρα που έχει και ιστοσελίδα ο Δήμος;



Έστησε ένα τηλεοπτικό σώου ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος για να μας πει ότι αφού δεν ενδιαφέρεται το κράτος για το Μπούρτζι, και όσο να ξεκαθαρίσει στο Συμβούλιο Επικρατείας το θέμα της παραχώρησης στο Δήμο Ναυπλιέων, πήρε την πρωτοβουλία, παράνομα; να καθαρίσει το Μπούρτζι γιατί υπάρχουν διαμαρτυρίες από τουρίστες, στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ευκαιρία βρήκε ο Αντιδήμαρχος σε μια δύσκολη εποχή για τη Δημοτική Αρχή να βγει μπροστά και να πει με τον τρόπο του "να εδώ είμαστε και παρανομίες αν χρειαστεί θα κάνουμε για το καλό της πόλης".

Η απάντηση ήρθε άμεσα από την Άλλη Πρόταση, εδώ, που με λίγα λόγια χωρίς φανφάρες και τηλεοράσεις απογυμνώνει τον Αντιδήμαρχο και το λαϊκισμό.

Ο Prefadoros λίγα θα προσθέσει, γιατί μπορεί να χάσει και το μυαλό που του έχει απομείνει.

Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. Αντιδήμαρχος; σε πολίτες άλλης πόλης και άλλης χώρας; περίμενε τις διαμαρτυρίες τουριστών στη νεοσύστατη ιστοσελίδα του Δήμου για να επέμβει;

Τόσα χρόνια οι Ναυπλιώτες διαμαρτύρονται με πρωτοπόρους την Άλλη Πρόταση και από πέρυσι το Χρήστο Γραμματικόπουλο και ο κ. Κωστούρος δεν το είχε πάρει χαμπάρι;

Και η ιστοσελίδα του Δήμου τι είναι; παράρτημα της ιστοσελίδας του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου κ. Μιχάλη Καζά για να παραπέμπει σε αυτήν για να δούμε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου; εδώ.

Νέα ήθη από νέους πολιτικούς.

Με την ευκαιρία δεν είδαμε να παίρνετε τις κάμερες μαζί όταν κόψατε τα πεύκα στις Εργατικές που δεν ήταν και παράνομο.

Θα μου πεις, Prefadore λαϊκίζεις πάλι.

Το ίδιο είναι το σύμβολο της πόλης με τις Εργατικές και μάλιστα τις Παλιές;

'Όχι βέβαια αλλά να, μιας και ο άλλος Αντιδήμαρχος, ο κ. Χρόνης, πήγε και "τεμάχισε" τα κομμένα πεύκα θα είδε το στρώμα από πευκοβελόνες στο παρκάκι και το σκουπιδομάνι σε όλη τη μικρή πλατεία.

Ας πάρει και αυτός τις κάμερες να κάνει και "αντικάμαρα" στον άλλο Αντιδήμαρχο που του έφαγε τη δόξα με το Μπούρτζι.

Ή ας πάνε μαζί.

Λίγο δύσκολο το βλέπω, το τελευταίο.