Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ένας χρήσιμος και άμισθος Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δημήτρης Κωστούρος αντελήφθη, έστω και καθυστερημένα, την ανάγκη ύπαρξης ενός ανθρώπου που να ασχολείται σοβαρά με τον Τουρισμό στο Δήμο Ναυπλιέων.


Έτσι, με απόφασή του ορίστηκε ως άμισθος Σύμβουλος, ο Τουριστικός Πράκτορας και μέλος του Επιμελητηρίου Γιάννης Σοροβίγκας.

Έκανε και την πρώτη του παρουσία στη Διεθνή έκθεση του Βερολίνου γνωρίζοντας βέβαια τη σημασία που έχουν αυτές οι εκθέσεις στην ανάπτυξη του Τουρισμού και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Συγχρόνως είχαμε την επίσκεψη της Γενικής Προξένου Αθηνών-Πειραιώς της Τουρκίας και εκπροσώπου της TURKISH AIRLINES που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ναύπλιο.

Θυμάστε την ανάρτηση του Prefadorou "Οι ευκαιρίες για τον Τουρισμό που φεύγουν... η Τουριστική Έκθεση της Κωνσταντινούπολης" όπου ανέφερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και την ανάγκη ύπαρξης ολοκληρωμένου σχεδίου για την Τουριστική ανάπτυξη.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι, τόσες φορές άλλωστε τα έχω γράψει.

Να ελπίσουμε ότι θα υπάρξει συνεργασία του Γιάννη Σοροβίγκα με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Γιάννη Μπόλα που επίσης κατέχει το αντικείμενο, πιστεύω ότι θα υπάρξει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Όσο για το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου που εκεί είχαν εναποθέσει τις ελπίδες και πρωτοβουλίες οι Δήμαρχοι, που βρίσκεται; καιρό έχουμε να ακούσουμε κάτι και ο χρόνος τρέχει.

Prefadoros