Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Prefadoros στηρίζει Καμπόσο και εύχεται και ο δικός μας να του μοιάσει

Δεν απέχει πολύ ο Κωστούρος, αφού είδε ότι με τις παπαριές για το χθες δεν "τσίμπησε" κανένας το γύρισε στη σίγουρη συνταγή Καμπόσου. Κάθε μέρα στην τηλεόραση και σε κάτι τέλος πάντων για να είμαστε στην επικαιρότητα.


Χρόνια πολλά για τις γυναίκες, κάτι έκανε η ΔΕΥΑΝ, έρχονται απόκριες, μπήκαν οι απόκριες, Τσικνομέμπτη, παράσταση Καραγκιόζη, ήρθε η Τουρκάλα, βάλαμε νέο άμισθο Σύμβουλο, άσχετο του Prefadorou, ο Μιταράκης που έστειλε ο Αντώνης τι γίνεται; μετά έρχονται τα κούλουμα, μετά τον καρνάβαλο και έχει ο Θεός.

Έτσι που λέτε, είδε και απόειδε ο δικός μας ότι άμα μπλέξει με τα σοβαρά δεν βρίσκει άκρη και αποφάσισε να ακολουθήσει συνταγή Καμπόσου.

Ο μακαρίτης Ηλίας Ηλιού είχε πει εδώ και πενήντα χρόνια το περίφημο "θα τους τρελάνουμε στη νομιμότητα", ο Καμπόσος λέει "θα τους τρελάνω στην τηλεόραση".

Όχι πέστε μου, ποιος μπορεί να παρακολουθεί καθημερινά τις ατέλειωτες ώρες μονολόγων του Δημήτρη Καμπόσου; ποιος μπορεί να κρατά σημειώσεις για να απαντήσει ή να τοποθετηθεί στα όσα λέει;

Εδώ και οι έμπειροι Δημοσιογράφοι στα "ΝΕΑ", και από ότι κατάλαβα, σήκωσαν τα χέρια ψηλά, η Κουρτέλη, σόρρυ Κατερίνα δεν είναι προσωπικό, θα αντιστεκόταν στο χείμαρρο Δήμαρχο;

Κοινωνία της εικόνας δεν θέλατε; κοινωνία της εικόνας χωρίς ουσία από πίσω της; αυτήν λουστείτε, αυτήν πάρτε να πορεύεστε, σε αυτή να διαμαρτυρηθείτε στην επόμενη αδιέξοδη στροφή της ζωής σας.

Το καλαμπούρι έχει τελειώσει, αν κάποιοι ακόμη επιμένουν, ας κάτσουν στην τηλεόραση να απολαύσουν τα τελευταία κατορθώματα των ηρώων τους.

Prefadoros