Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τα κολονάκια κατέκλεισαν το Λιμάνι του Ναυπλίου

Έχω αναφερθεί πολλές φορές, εδώ, στην αναρχία που επικρατεί στο Λιμάνι του Ναυπλίου. Αποφάσεις χωρίς αντικείμενο και στόχο, διαρρυθμίσεις που μετά από λίγο ανατρέπονται, λειτουργικότητα που αφήνεται στις κατά καιρούς εμπνεύσεις ποιων άραγε; τη στιγμή που το συνολικό πακέτο λύσης αργεί και δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί.

Τελευταίο "κατόρθωμα" στο αλαλούμ, το νέο δάσος από κολονάκια που "φύτρωσε" στο ΠΙ.

Καλά δεν υπάρχει κάποιος που να έχει στοιχειώδη ευαισθησία να απορρίψει αυτό το απαράδεκτο θέαμα; τι είναι τελικά το ΠΙ και όλο το Λιμάνι; μήπως είναι χώρος προπόνησης οδηγών Φόρμουλας ή WRC;

Εντάξει, όλο το Ναύπλιο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έγινε πάρκινγκ, να το σκεφτούμε στην προοπτική των πεζοδρομήσεων της παλιάς πόλης, αλλά αυτή η αναρχία είναι από αυτά που κάνουν ζημιά στην εικόνα που παίρνουν μαζί τους και επισκέπτες με ευαισθησίες που για πολλούς από εμάς μοιάζουν πολυτέλεια.

"Ρε αρκεί να παρκάρω" και όλα τα άλλα να πάνε να...

Αυτά τα μικρά λάθη προστιθέμενα είναι που πληρώνουμε.

Να δούμε και τι μας στοιχίζει το δάσος από κολονάκια που φυτρώνουν σε υπερπαραγωγή;

Μια απλή ματιά στα κολονάκια που χρησιμοποιούμε, σε έναν έμπορο, εδώ, μας δίνει μια τιμή στα 32 Ευρώ, δεν ξέρω πόσο τα χρεώνουν σε μας, πάντως αν υπολογίσουμε εκατοντάδες κολονάκια σε όλο το Λιμάνι, το κόστος ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες Ευρώ.

Το σταματάω εδώ, δεν είναι δουλειά μου να επεκταθώ, ούτε έχω την όρεξη να γίνομαι κακός όταν κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται.

Πέρασε η εποχή της αγανάκτησης και καταγγελίας, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο Prefadoros δεν θα γίνει άλλοθι κανενός.

Prefadoros