Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η Άννα της ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

  Ο Prefadoros αισθάνεται την ανάγκη να συμπαρασταθεί στη Διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε από τον Χρήστο Γραμματικόπουλο γιατί τάχα πήρε πρωτοβουλία να αλλάξει τα κλιματιστικά στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

  Είναι δε εξοργιστικό όπως καταγγέλλει η Άννα Μαντά-Τσούρνου ότι "αντί να χτυπούν το άλογο χτυπάνε το σαμάρι" στην προκειμένη περίπτωση, όπως κατονομάζει η ίδια, το άλογο είναι ο κ. Αναγνωσταράς και παλιότερα (όπως λέει στο πρώτο video ο κ. Γιώργος Τσούρνος) ο ίδιος ο σύζυγος της κ. Τσούρνος.

  Μπορεί στο χωριό του κ. Τσούρνου να λένε ότι "αντί να χτυπούν το άλογο χτυπάνε το σαμάρι" στο δικό μου όμως το λένε "αντί να χτυπούν το γάιδαρο βαράνε το σαμάρι".

  Σε κάθε περίπτωση είναι άδικο και ρατσιστικό η ίδια και ο σύζυγος της να την θεωρούν σαμάρι.

Αυτό φαίνεται, και δεν μου αρέσει καθόλου, από τις παρεμβάσεις του κ. Τσούρνου στα τοπικά κανάλια υπέρ της συζύγου του αν και η ίδια διαθέτει δύο πτυχία και μεταπτυχιακό και θα μπορούσε κάλλιστα να μας τα πει.

  Φυσικά και το παρόν σχόλιο του Prefadorou δεν αναφέρεται παρά στη δημόσια παρουσία του κ. Γιώργου Τσούρνου και της κ. Άννας Μαντά-Τσούρνου την οποία οι ίδιοι οριοθετούν.

 Ο Δήμαρχος μου φαίνεται ότι κρύβεται ή κάνω λάθος;