Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Που είναι η Έλσα;

Γράφαμε τις προάλλες ότι χάσαμε την Πάρις Χίλτον που το κορίτσι ζει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, εδώ χάσαμε (τελείως) την Έλσα που ζει και στον τόπο μας.

Η Έλσα συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια Βουλευτικής θητείας και εκλέγεται με την ψήφο των Αργολιδέων για να υπηρετεί τα συμφέροντα του Νομού και της Χώρας.

Έχει στις αποσκευές της χιλιάδες ώρες πτήσεως προς χιλιάδες προορισμούς για τα συμφέροντα της χώρας αλλά λίγες διαδρομές προς το Νομό μας και ακόμα λιγότερες τον τελευταίο καιρό.

Από παρεμβάσεις και λύσεις σε προβλήματα ας μη μιλάμε, όπως ισχύει και για τους άλλους Βουλευτές του Νομού μας εδώ και πολλά χρόνια.

Βέβαια αν ρωτήσεις τους ίδιους θα σου απαριθμήσουν μια σειρά από ζητήματα που έλυσαν, που και έτσι να είναι δεν καλύπτουν ούτε τις θητείες τους ούτε τη δαπάνη που πληρώθηκε για τις υπηρεσίες τους.

Θα μου πείτε, ρε Prefadore έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία και οι εκπρόσωποι του Λαού πρέπει να πληρώνονται για την προσφορά τους και το χρόνο τους.

Καμιά αντίρρηση, όμως να κάνουμε ένα λογαριασμό να δούμε τι μας στοιχίζει αυτή η προσφορά;

Ένας Βουλευτής σήμερα παίρνει περίπου 120.000 ευρώ και μαζί με τις ατέλειες, αυτοκίνητο, γραφείο και επιτροπές ξεπερνά τις 160.000 ευρώ.

Δεν είναι μόνο αυτά, ο κάθε Βουλευτής δικαιούται και 4 υπαλλήλους που φυσικά πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Βάλτε και τη σύνταξη και κάντε την πρόσθεση.

Prefadore το ρίξαμε στο λαϊκισμό;

Όχι ρε παιδιά αλλά βαρέθηκα να βλέπω την κάθε Βουλευτή Έλσα μόνο από την τηλεόραση.