Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο Prefadoros 20 μέρες στο διαδίκτυο

Ο Prefadoros πριν καλά καλά συμπληρώσει 20 μέρες στο διαδίκτυο έχει ήδη αποκτήσει αξιοπιστία, φίλους και επισκέπτες που σίγουρα αποτελούν ρεκόρ για ένα πρωτοεμφανιζόμενο περιφερειακό blog χωρίς διαφήμιση και άλλα διαδικτυακά κόλπα.

Αυτό σημαίνει ότι και ο Prefadoros "κάτι λέει" αλλά και ότι εκεί έξω υπάρχει κόσμος που "διψά" για ενημέρωση και σχόλια πέρα από τα συνηθισμένα αλλά και επικοινωνία σε κώδικες που τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης δεν διαθέτουν πλέον, αν είχαν ποτέ.

Δεν θα ακούσετε από τον Prefadoro μπούρδες περί μεγαλύτερης ευθύνης λόγω της επιτυχίας του blog του.

Αυτά ας τα λένε οι "άλλοι" ο Prefadoros θέλει απλά να επικοινωνεί και να μοιράζεται τις σκέψεις και το χαβαλέ του με τους επισκέπτες του και αν βγαίνει κάτι καλό για όλους ακόμα καλύτερα.

Όσο για τους φίλους που κοντεύουν να βάλουν και στοιχήματα για το ποιος είναι ο Prefadoros δεν είναι μυστικό, το γράφει και στη στήλη αριστερά.

Είναι ένας συνταξιούχος που στη βαλίτσα του κουβαλάει εμπειρίες, γνώση από πρόσωπα και καταστάσεις που αντιμετώπισε στην πολύχρονη ενασχόλησή του στα κοινά και από διαφορετικές θέσεις και αυτά μαζί με τη σημερινή πραγματικότητα του δίνουν το ερέθισμα, χωρίς φόβο, να δημοσιοποιεί τις απόψεις του.

Αυτό έχει σημασία, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, μην χαλάτε τη μαγεία της ανωνυμίας του blog, δώστε εσείς όποιο όνομα θέλετε ή φαντάζεστε.

Δεν έχω αντίρρηση, άλλωστε εγώ δε θα σπάσω το κεφάλι μου να βρω ποιος είναι ο Prefadoros.

Σας ευχαριστώ.