Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οι Σύμβουλοι του Αναγνωσταρά

Ο φίλος μου ο Αργυρίου, που συνήθως είναι καλά ενημερωμένος, παρουσιάζει στο blog του ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σαν δεδομένη την απόφαση του Δημάρχου Ναυπλίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τους Συμβούλους που πρόκειται να προσλάβει.

Ο ένας είναι ο Γιώργος Τσούρνος και ο άλλος ο Μιχάλης Καζάς.

'Όσον αφορά το Μιχάλη Καζά ο Prefadoros δεν τον γνωρίζει προσωπικά και δεν μπορεί να έχει γνώμη πέραν του ότι είναι άνθρωπος του διαδικτύου αφού έχει την επιτυχημένη ιστοσελίδα argonafplia.gr.

Για τον Γιώργο Τσούρνο τι να πούμε, πιστεύω ότι είχε να δώσει το έδωσε τα δέκα χρόνια Δημαρχίας του και στη συνέχεια σαν Βουλευτής.

Χάθηκαν τα νέα παιδιά επιστήμονες που μπορούν να φέρουν νέα στοιχεία σε μια εξουσία παρηκμασμένη και φθαρμένη από το χρόνο και την έλλειψη φρέσκων ιδεών και καινοτόμων προτάσεων;

Ο επί οκτώ χρόνια Σύμβουλος Δημήτρης Γαβαλάς κόπηκε λόγω μη κατοχής πτυχίου Ανώτατης Εκπαίδευσης αλλά και προστριβών που είχαν δημιουργηθεί με το Δημαρχιακό περιβάλλον.

Τώρα ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της συγκατοίκησης Αναγνωσταρά-Τσούρνου και γνωρίζοντας το χαρακτήρα και των δύο;

Κάθε άλλο παρά ανέφελη θα είναι, λέει ο Prefadoros.

Που επιχειρεί και μία πρόβλεψη, και κρατήστε την, ο Γραμματικόπουλος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ναυπλίου και μάλιστα πιο εύκολα όσο σφοδρότερη θα είναι η αντιπαράθεσή του με το φθαρμένο δίδυμο.

Πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι μια συνεργασία Αναγνωσταρά-Τσούρνου;

Πάντως τώρα, με τη συνεργασία τους, μπορεί ο Γιώργος Τσούρνος να πάρει απαντήσεις για τα θέματα "που πήγαν τα λεφτά για την Πρόνοια" και την "χρεοκοπία του Γηροκομείου" που πριν ένα χρόνο έθεσε στον Αναγνωσταρά χωρίς μέχρι τώρα να τις πάρει για να μάθουμε και μεις.

Δείτε το video και θα καταλάβετε: