Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Χαρείτε το παγοδρόμιο μην πυροβολείτε το Δήμαρχο

Η τακτική είναι γνωστή χρόνια τώρα.

Στήνουμε ένα μηχανισμό προπαγάνδας, πρόθυμοι παπαγάλοι και παπαγαλάκια βρίσκονται άφθονοι στη ζούγκλα, χρησιμοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία, δεν απαντάμε στην κριτική, αντιστρέφουμε την πραγματικότητα, ειρωνευόμαστε και στοχοποιούμε αυτούς στους οποίους θα έπρεπε να απαντήσουμε και στρέφουμε όσους είναι έτοιμοι, για τους δικούς τους λόγους, ενάντια στους αντιπάλους μας.

Δεν θα με απασχολήσει περισσότερο, για τώρα, η φασιστική επίθεση που εξαπολύθηκε σε συγκεκριμένους Συμβούλους γιατί ψήφισαν κατά της θέλησης του Δημάρχου, θα επιμείνω απλά στα χθεσινά ερωτήματα, εδώ, που έθεσα και ο Δήμαρχος μέχρι στιγμής απαξιεί να απαντήσει.

Απαντούν όμως στον κ. Δήμαρχο οι σημερινές εικόνες που κατέγραψε ο φακός και αποδεικνύουν ότι όσοι φωνάζουν έχουν δίκιο, αυτό το επικίνδυνο τσαντίρι δεν έχει θέσει στην παραλία του Ναυπλίου μπροστά στον Άγιο-Νικόλα, το παλιό Δημαρχείο, πάνω στην Πλατεία Φιλελλήνων.

Η κατάσταση αυτή ας γίνει και μάθημα προς όλους, όταν ψηφίζουν να είναι πιο προσεκτικοί και να βάζουν όρους και κανόνες που να αποτρέπουν αυθαιρεσίες και παρανομίες.

Όσο για το Δήμαρχο, μπορεί να πετάει συνέχεια τη μπάλα στην εξέδρα, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να χάσεις το παιχνίδι, για το Δήμο Ναυπλιέων εννοείται.

Η φοβερή κατασκευή παροχής νερού στο παγοδρόμιο, πάνω στην Πλατεία του Άγιο-Νικόλα, δυο-τρία μέτρα από τα τραπέζια της ταβέρνας το "Κουτούκι".