Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Συνεχίζεται σε νοσοκομείο των Αθηνών η νοσηλεία του μικρού Μανώλη

Ο Prefadoros επικοινώνησε με τον παππού του μικρού Μανώλη, που είχε την ατυχία να έρθει σε επαφή με ύπουλο θαλάσσιο οργανισμό στην Καραθώνα και τη μεγαλύτερη ατυχία να μην τον περιθάλψουν στο νοσοκομείο του Άργους και έτσι να καταλήξει σε νοσοκομείο των Αθηνών και ευτυχώς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η αργοπορία θα ήταν ίσως μοιραία, όπως είπαν οι γιατροί στην Αθήνα, για τον μικρό Μανώλη μιας και η περίπτωση αντιμετωπίζεται με ισχυρά αντιισταμινικά, αντιβιοτικά και ορούς τρεις μέρες μετά το περιστατικό.

Ο παππούς του μικρού Μανώλη είναι ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Κρητικοί Παλμοί" και του blog: http://kritikoipalmoi.blogspot.gr/, Γιώργος Μοσκοβίτης που κατά την επικοινωνία μας ήταν οργισμένος, όχι γιατί συνέβη αυτό στο μικρό Μανώλη, όσο για την αδιαφορία αυτών που έχουν υποχρέωση να αντιμετωπίζουν τον κάθε πολίτη με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά.

Να ευχηθούμε στο Κρητικόπουλο γρήγορη ανάρρωση, σιδερένιος και ελπίζω η "κακιά στιγμή" να μην πάρει άλλες διαστάσεις.

Όπως ελπίζω, και προτείνω, οι τοπικοί φορείς να καλέσουν το μικρό Μανώλη και την οικογένειά του να επισκεφτούν την περιοχή μας ώστε αυτή τη φορά να μην φύγουν με πόνο και πανικό αλλά όμορφα και με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αισθάνομαι ότι τους το χρωστάμε.

Prefadoros