Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Άρχισε λοιπόν το "ανοιχτό παιχνίδι" ένα χρόνο πριν από τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ναυπλιέων

Νωρίς είναι ακόμα αλλά οι αντίπαλοι δεν κρατιούνται και πως να κρατηθούν όταν, ο μεν Κωστούρος προσπαθεί να εδραιωθεί και να πείσει ότι είναι Δήμαρχος προοπτικής και ο Γραμματικόπουλος βλέποντας τις χτυπητές αδυναμίες του Δημάρχου και των συνεργατών του θέλει να τους αποδομήσει μια ώρα αρχύτερα;

Ο καθένας έχει τα όπλα του και τα ατού του, ο Κωστούρος την εξουσία και το όποιο δυναμικό κληρονόμησε από τον Αναγνωσταρά και ο Γραμματικόπουλος τη σιγουριά μιας συμπαγούς δύναμης που τον ψήφισε το 2010, της στήριξης νέων συνεργατών και της συγκροτημένης πολιτικής άποψης για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων.

Επειδή θα δεχτώ τα πυρά γι΄αυτά που γράφω, πρώτη φορά θα είναι; να συμπληρώσω ότι ο Κωστούρος έχει και επικοινωνιακό πλεονέκτημα στα μέσα ενημέρωσης έναντι του Γραμματικόπουλου.

Αν κάποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν πειράζει, αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν.

Ανεξαρτητοποιήθηκαν λοιπόν έξι Σύμβουλοι και αποχώρησαν από το Συνδυασμό που είχε φτιάξει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Αναμένεται η γνωστή, σε τέτοιες περιπτώσεις, επίθεση (δυστυχώς την αρχή έκαναν ήδη τα "Παραπολητικά" της Σωτηρίας) με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα που το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν τους πολίτες που φυσικά και έχουν άλλα στο κεφάλι τους.

Θα υπάρξουν προσωρινά νικητές και ηττημένοι, οι στρατοί θα ξαναμετρήσουν κέρδη και απώλειες και πάμε παρακάτω αφού θα έχουμε ρίξει ακόμα περισσότερο το επίπεδο, όπως πέρυσι στις εκλογές για το Δήμαρχο.

Επί της ουσίας επιβεβαιώθηκαν αυτά που ο Prefadoros, αχ εγωίσταρε, έλεγε και έγραφε εδώ και δυο χρόνια για το Συνδυασμό του Αναγνωσταρά, ο οποίος συγκροτήθηκε με μόνο σκεπτικό τη νίκη στις Δημοτικές εκλογές και τη νίκη του Τάκη στις Βουλευτικές εκλογές.

Πέτυχε τον αιφνιδιασμό και την πολυδιάσπαση στην πρώτη εκλογή, από κει και πέρα όμως οι αδυναμίες καθημερινά όχι απλά βγαίνουν αλλά δεν μπορούν και να κρυφτούν.

Άνοιξε λοιπόν το παιχνίδι, εδώ θα είμαστε να τα λέμε, μην τρελαίνεστε που έγραφα χθες και για την Καραθώνα.

Η ζωή είναι απλή, εμείς την κάνουμε δύσκολη.

Prefadoros