Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η φοβερή δικαιολογία του κ. Άρχοντα, Διοικητή του Νοσοκομείου Άργους

Αν και δεν έκαναν την τιμή στον Prefadoro, να του αποστείλουν την ανακοίνωση για το περιστατικό με το μικρό Μανώλη, την έστειλαν στις "Αργολικές Ειδήσεις", δεν μπορώ παρά να τοποθετηθώ για τις θέσεις που εκφράζονται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Άρχοντα.

Θυμηδία και οργή προκαλούν οι αιτιάσεις του κ. Διοικητή, είχαμε λέει φάρμακα και ως απόδειξη στέλνει ένα δελτίο με τα φάρμακα της εφημερίας.

Μα αυτό είναι το ζητούμενο; πόσες αλοιφές είχατε στο συρτάρι; δεν είδατε φωτογραφίες από τα πόδια του μικρού Μανώλη; είναι δυνατόν να "διώχνετε" σε τέτοια κατάσταση ένα παιδί από το Νοσοκομείο;

Αντί να ζητήσετε συγνώμη, γιατί προφανώς δεν δώσατε την απαραίτητη προσοχή στο περιστατικό, προκαλείτε κ. Άρχοντα λέγοντας πως την προηγούμενη σώσατε κάποιον συμπολίτη μας.

Τι ακριβώς εννοείτε; μα τα Νοσοκομεία και το προσωπικό τους τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να κάνουν ότι πρέπει και μπορούν για να τον σώνουν.

Όπως γράφουμε τα καλά και προβάλουμε τον αγώνα για αναβάθμιση της Υγείας έτσι επισημαίνουμε και τις κακές στιγμές για να μην επαναλαμβάνονται.

Απλά πράγματα κ. Διευθυντά.

Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη, τουλάχιστον ο Prefadoros, να σας ρωτάμε πρώτα για να γράψουμε κάτι, άλλωστε μας δίνει το δικαίωμα το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Prefadoros

Η... "παραπληροφόρηση":