Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πριν τη στάθμευση στην παλιά πόλη, μια απαραίτητη στάση στα νέα ήθη

Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι να σου πετάνε "την κοροϊδία στα μούτρα".

Ξεκίνησα να γράψω για το πολύ σοβαρό θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων των κατοίκων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, ένα πολύ σοβαρό και με πολλές πτυχές θέμα, θα μου επιτρέψετε να κάνω μια μικρή παρένθεση γιατί μπορεί και να τρελαθούμε.

Προ λίγου καιρού ο Δήμαρχος μας κατηγόρησε ότι τα βάζουμε με τη χορωδία του κ. Ρούτουλα "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι" με αφορμή τις επικρίσεις για χρηματικά ποσά που έχει πάρει ο κ. Ρούτουλας για εκδηλώσεις που εμφανίστηκε η χορωδία και την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Δημάρχου.

Είχαμε αναφέρει το ποσό των 2.500 Ευρώ το Νοέμβριο 2012, για την Άλωση του Παλαμηδιού, 2.000 Ευρώ το Μάιο 2013, για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και άλλα 2.000 Ευρώ το Σεπτέμβριο του 2013, για να απολαύσουν οι φίλοι Μιδεάτες μουσικούς αντίλαλους.

Δεν ήθελα, για προσωπικούς λόγους να δώσω μεγαλύτερη έκταση στο θέμα, παρά την πρόκληση που δέχτηκα από τον κ. Ρούτουλα.

Υπ΄όψιν ότι τα ηχητικά και φωτιστικά, που είπε πως έχει ο κ. Ρούτουλας ως έξοδα, πληρώνονται τελικά από το Δήμο μέσω ΔΟΠΠΑΤ.

Έλα όμως που έπεσα και σε άλλη ανάθεση, εκτός λοιπόν από αυτά τα χρήματα, δόθηκαν και άλλα 1.500 Ευρώ για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2013.

Η σχετική απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Πλάκα πλάκα, μέσα σε δέκα μήνες δόθηκαν 8.000 Ευρώ, συν τα ηχοφωτιστικά.

Στην αρχή που το είδα είπα, δε βαριέσαι, εδώ δίνονται εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ με αναθέσεις, σε αυτό θα κολλήσουμε.

Μετά θυμήθηκα το λογύδριο του Δημάρχου στους έκπληκτους χορωδούς, κόσμος ελάχιστος, και είπα: "ρε φίλε, μη μας προκαλείς".

Δείτε λοιπόν και θυμηθείτε τι είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος προ ημερών στην Αγία Τριάδα.


Δείτε και την απευθείας ανάθεση, εδώ.

Αύριο το θέμα της στάθμευσης και κάτι άλλο ξεχασμένο, από τον πολλά υποσχόμενο Δήμαρχο.

Prefadoros