Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εν αναμονή της υποψηφιότητας του κ. Σοροβίγκα

Επιτρέψτε μου πριν μπω στην ουσία της ανάρτησης, επειδή οι ανόητοι και καλοθελητές περισσεύουν τις μέρες μας, επειδή φτάσαμε να εξηγούμε τα αυτονόητα, για μια ακόμη φορά, να κάνω αναφορά στη δημοσιότητα λόγω της ενασχόλησης αυτού που λέμε, "με τα κοινά".

Δεν είναι εύκολο να γράφεις και να ζητάς δημόσια απαντήσεις από ανθρώπους που τους συναντάς σχεδόν κάθε μέρα στο δρόμο, δυσκολεύεσαι, αλλά συνεχίζεις, είναι σκληρό να ασχολείσαι με τα κοινά, το ξέρουμε από την ιστορία, δεν υπήρξε και κάποιος μεγάλος που να μην πέρασε από τη βάσανο ακόμα και της πιο άδικης κριτικής.

Δεν υπάρχει μέθοδος αντιμετώπισης, πάντα κάτι θα μείνει σε αυτούς που εκ των προτέρων έχουν αποφασίσει, όποια και αν είναι η απάντηση.

Αυτό από την άλλη τι σημαίνει; Ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά δεν πρέπει να απαντά; Μα είναι θεμελιώδες δικαίωμα στη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Είναι υποχρεωμένος να απαντά, ακόμα και σε κακόβουλες ή υποκριτικές, κατά τη γνώμη του, ερωτήσεις, για να ξεσκεπαστεί και η σκοπιμότητα, αν υπάρχει εκτός των άλλων.

Πόσο μάλλον όταν τα ερωτήματα τεκμηριώνονται με στοιχεία.

Ένα τέτοιο ερώτημα έχω θέσει ως Prefadoros, ως πολίτης δηλαδή και Δημότης του Δήμου Ναυπλιέων.

Αδυνατώ λοιπόν να κατανοήσω, γιατί δεν δίνουν απαντήσεις, ο κ. Κωστούρος και ο κ. Σοροβίγκας, παρά προτίμησε ο Δήμαρχος να αναφερθεί στο φιλικό του ακροατήριο στην τουριστική προοπτική, με την ανάθεση μιας μελέτης αξίας 10.000 Ευρώ.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται ότι αυτή η προοπτική, πριν ένα χρόνο, ήταν για όλη την Αργολίδα μελέτη για 392.000 Ευρώ.

Η παραίτηση του κ. Σοροβίγκα από το Επιμελητήριο και τη θέση του συντονιστή του Τουριστικού Προγράμματος, έγινε με εκατέρωθεν καταγγελίες χωρίς να δοθούν πειστικές διευκρινήσεις.

Τα ερωτήματα τα έθεσα πριν από ένα ακριβώς μήνα, απάντηση βέβαια δεν πήρα μέχρι τώρα, αλλά θα επιμείνω.

Θα επιμείνω για απαντήσεις, μαζί με το καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του, φυσικά και από το Δήμαρχο που πολλές αιχμές έχει αφήσει.

Δεν αλλάζω τίποτα, γιατί δεν άλλαξε τίποτα.

Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί το "κρυφτό"; Ως πότε θα αποφεύγετε τις απαντήσεις;
Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Ο κ. Σοροβίγκας παραιτήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας, από Σύμβουλος του κ. Κωστούρου;
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Prefadoros