Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιο σπορ γουστάρουν οι Νεοδημοκράτες;

Έλα που δεν ξέρετε; της προεκλογικής κλοτσοπατινάδας.

Λες και ζουν ρε παιδί μου μόνο και μόνο για να κάνουν ατέλειωτες ίντριγκες με τελικό σκοπό να βγάλουν τον εκλεκτό τους.



Τώρα μάλιστα που τα γκάλοπ φέρνουν τη ΝΔ μπροστά ποιος τους πιάνει.

Θα πάρουμε την εξουσία σου λένε άμα βγάλουμε και τον δικό μας σωθήκαμε.

Ξέχασαν γρήγορα ότι μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν εξουσία και συνυπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για τα σημερινά χάλια και ότι τα πράγματα δυσκολέψανε για βολέματα και παροχές.

Ρε την εξουσία να πάρουμε από το μισητό ΠΑΣΟΚ και βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Μέσα λοιπόν σ΄αυτή την παραζάλη φυσικό είναι να έχουν αρχίσει οι μάχες για τους εκλεκτούς του ψηφοδελτίου.

Τον τόνο όπως πάντα τον δίνει το Άργος που έχει και τις περισσότερες ψήφους.

Αν και στις προηγούμενες εκλογές δεν βγήκε γηγενής Αργείτης Βουλευτής σε αυτές με Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργείτη και πανίσχυρο Δήμαρχο τα πράγματα αλλάζουν.

Έτσι, με το που έσκασαν, χωρίς να καταλάβει κανένας που και πως, τα ονόματα Χρήστος Καλατζής και Βασίλης Σιδέρης (εξαιρετικοί και οι δύο πέρα από την πλάκα) άρχισε και το σπορ που λέγαμε.

Το παιχνίδι αυτό, για όσους δεν ξέρουν, δεν έχει κανόνες και περιορισμούς γιατί όλα γίνονται για το καλό του Λαού και της Πατρίδας και επομένως όλα επιτρέπονται.

Οι στρατοί έχουν αρχίσει να στοιχίζονται, υπάρχουν οι πιστοί φίλοι αλλά και αυτοί που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την υποθετική ή πραγματική επιθυμία του αρχηγού για να "γύρουν" προς κάποιο υποψήφιο αφού αυτός θα έχει περισσότερες πιθανότητες εκλογής.

Θα μου πείτε, ρε Prefadore μόνο οι Νεοδημοκράτες τα κάνουν αυτά; όχι βέβαια και οι Πασόκοι τα ίδια κάνουν αλλά με άλλο στυλ πιο "δολοφονικό" και μουλωχτό.

Απλά η αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Γιάννη Μανιάτη δεν αφήνει περιθώρια για κόλπα.

Επειδή ξέρω ότι γουστάρετε τέτοιες "αναλύσεις", Νεοδημοκράτες και μη, θα σας ενημερώνω με όσα μαθαίνω για την εξέλιξη του αγώνα.