Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Και συ Λαέ βασανισμένε...

1/9/2011 21:05
Οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Τζιτζικόστας, Χρ. Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματος και της κυβέρνησης.
http://bit.ly/qKIcpY 



1/9/2011 20:42
Λεπτομερεστατη αναφορά Χρυσοχοϊδη στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση αστυνομίας και μυστικών υπηρεσιών.
http://bit.ly/mXad2y

1/9/2011 21:36
Ο Παπανδρέου πρέπει να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ρητορική ώστε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό «αμερικανάκι» (the little American label), προειδοποιούσε η πρεσβεία των ΗΠΑ.
http://bit.ly/nt50v8   

1/9/2011 22:00
Το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση συζητούσε η Διαμαντοπούλου με την αμερικανική πρεσβεία. Η ιδιωτικοποιήση των πανεπιστημίων μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ είπε η υπουργός. Συνάντηση του προέδρου του Deree College στο υπουργείο ζήτησε ο Αμερικανός πρέσβης.
http://bit.ly/nk3TsA 

1/9/2011 22:30
Ο Καρατζαφέρης ζητούσε ενίσχυση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους αλλά και την εβραϊκή κοινότητα, αποκάλυψε η βουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα, σε συνάντησή της με Αμερικανούς διπλωμάτες. Μελλοντική συνεργασία με τη ΝΔ ύστερα από εκλογική αποτυχία σκεπτόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
http://bit.ly/qViNLw 

Τώρα εσείς θέλετε σχόλιο.

Τα έχουμε πει τόσες φορές, οι άνθρωποι σαν καλοί και υπάκουοι μαθητές παίρνουν το χαρτάκι αφού τους δώσουν πρώτα αναφορά.

Και περιμένουμε να μας σώσουν αυτοί και τους ξαναψηφίζουμε.

Ε, δε γίνεται ρε παιδιά.

Και ο Prefadoros ως ντόπιο λαμόγιο την κάνει γαργάρα.