Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Τα παπαγαλάκια μεγάλωσαν, έγιναν παπαγάλοι!



Γιατί τι άλλο θα μπορούσαν να γίνουν ρε Prefadore; άσε μας και συ και ψάχνουμε να βρούμε ποιον θα ψηφίσουμε.

Μα το αντίθετο από αυτά που σας λένε τα παπαγαλάκια που έγιναν παπαγάλοι.


Και ποιοι είναι αυτοί; μα τα κάθε είδους ηλεκτρονικά μέσα, ανώνυμα και επώνυμα και τα blogs που δυο χρόνια τώρα μας ζαλίσανε με την αντιμνημονιακή προπαγάνδα, που κατακεραύνωναν τους Βουλευτές ως προδότες που ξεπούλησαν την πατρίδα στους ξένους τοκογλύφους και νταβατζήδες, που λοιδορούσαν τα μεγάλα ΜΜΕ της διαπλοκής και εξυμνούσαν τους ηρωικούς αγανακτισμένους στις πλατείες.

Αυτοί που ξαφνικά, με το που προκηρύχτηκαν οι εκλογές το γύρισαν στο καλαματιανό και το τσάμικο, συνειδητοποίησαν ξαφνικά την πλάνη τους, τις μαλακίες που γράφανε, μια χαρά είναι το Μνημόνιο, με αυτοδυναμία ή συνεργασία θα τα καταφέρουμε, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Βέβαια δύσκολα πείθουν ανθρώπους που χάσανε τη δουλειά τους, εργαζόμενους που τους μείωσαν το μισθό και τα εργασιακά δικαιώματα, οικογένειες που λεηλατούνται με τα χαράτσια όμως η προσπάθεια προφανώς αμείβεται.

Μην πάει το μυαλό σας στο χρήμα, για την επισκεψιμότητα το κάνουν.

Μαϊμού και ανύπαρκτα γκάλοπ, μυστικές πληροφορίες από τον "δικό μου που ξέρει", ότι παραμύθι κυκλοφορεί αναπαράγεται στο βωμό υποτίθεται της ενημέρωσης και για τον κρυφό σκοπό της εξαπάτησης και προβολής του κόμματος και του υποψηφίου που θέλουμε, να φωτογραφίες και αγιογραφίες, να ο δικός μας είναι ο καλύτερος, αυτός θα σας σώσει, να, να, να.

Επειδή και στα καθ΄ημάς ηλεκτρονικά μέσα και blogs οι κωλοτούμπες είναι θεαματικές, ο Prefadoros μετά τις εκλογές θα αναφέρει τέτοιες περιπτώσεις, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι και καταντήσουμε όπως η πλειοψηφία των τοπικών εφημερίδων.

Άντε λίγες μέρες μείνανε, μετά, από την Κυριακή το βράδυ θα το γυρίσετε στο ζεϊμπέκικο.

Μόνο που το γαμημένο θέλει λεβεντιά για να το χορέψεις.