Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εξακολουθούν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν



Με το συμπάθιο προς τους βαθυστόχαστους αναλυτές και τα ζαλισμένα επιτελεία του δικομματισμού, όχι όμως και αφελή, τι δεν καταλάβατε ρε παιδιά;

Ο Λαός ψήφισε συντριπτικά κατά του Μνημονίου και της νέας κατοχής της χώρας του, κατά της οικονομικής εξαθλίωσης που του επέβαλε το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο.


Τιμώρησε μέχρι σημείου διαλύσεως τα κόμματα που συμμετείχαν για χρόνια στην πολιτική εξουσία και έδειξε την επιθυμία του για μια Κυβέρνηση σε Αριστερή κατεύθυνση σαν αποκούμπι και ελπίδα για την ανατροπή των μέτρων και προοπτική για τη χώρα.

Όσο για το αυγό του φιδιού που επώαζαν στα σπλάχνα του συστήματος, κάποια στιγμή θα πούμε και γι΄αυτό, εισέπραξε το μέρος της δεξιάς νεολαίας της άγνοιας και της μάγκικης νοοτροπίας που μετατρέπεται σε βία αλλά και της άσχετης αντιμετώπισης από τα μεγάλα κόμματα.

Απλά λοιπόν τα πράγματα και πολύ φυσιολογικά τα αποτελέσματα, μετά από χρόνια το δικομματικό σύστημα εξουσίας που αναπαρήγαγε τον εαυτό του για να μην αλλάζει τίποτα και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα εαυτών και αλλήλων βρίσκεται σε αδυναμία με τη Λαϊκή ψήφο να το απειλεί με διάλυση.

Έτσι άρχισαν πάλι τον εκφοβισμό, δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα, οι Τράπεζες θα καταρρεύσουν, δεν θα μας δώσουν άλλες δόσεις και όλα αυτά για να φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στα μέτρα τους.

Λένε, παίξε τον πρώτο ρόλο Τσίπρα αρκεί να μην πειραχτεί το Μνημόνιο γιατί θα έρθει η καταστροφή.

Πιστεύουν πραγματικά ότι ένα Αριστερό κόμμα, με αγώνες χρόνων για την Πατρίδα, θα πουλήσει τη Λαϊκή ψήφο και βούληση για να "απολαύσει" τα αγαθά της εξουσίας και την εύνοια των δανειστών μας;

Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε καλύτερα για σας.