Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μπράβο Ελληναρά μου Άδωνι



Σύμφωνα με τον εξέχοντα Πατριώτη κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο εχθρός, ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται προ των πυλών.


Κάτι ας πούμε σαν τους Εαμοβούλγαρους, ή τους από βορρά κινδύνους που για δεκαετίες, ο υποτιθέμενος φόβος τους, ήταν η επίσημη προπαγάνδα του χώρου που επίλεκτος εκπρόσωπος είναι ο κ. Γεωργιάδης.

Περισσότεροι από το ένα τρίτο των Ελλήνων είναι για τον κ. Γεωργιάδη εχθροί προ των πυλών, ωραίος Ελληναράς είσαι ρε Άδωνι, μήπως να τους εξορίσουμε; να τους αλείψουμε με πίσσα και πούπουλα; κάτι τέλος πάντων που να δείχνει ότι ο ρατσισμός δεν φτάνει μόνο γι΄αυτούς που έχουν άλλο χρώμα και ιθαγένεια αλλά επεκτείνετε και "εις τους κομμουνιστάς και εις τους συνοδοιπόρους αυτών".

Όσο για τις αδυναμίες (sic) της ΝΔ φαντάζουν σαν ανέκδοτο μπρος στον κίνδυνο του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ συμφωνώ μαζί σας κ. Γεωργιάδη, έχετε απόλυτο δίκιο, αυτά τα καθάρματα του διεθνούς κομμουνισμού εκτελώντας τας εντολάς του προλεταριακού διεθνισμού για χρόνια, έφεραν στη σημερινή δεινή θέση τη χώρα μας και το λαό μας.

Καλείται τώρα η ΝΔ και ο Ηγέτης μας Αντώνης Σαμαράς να φράξουν το δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, που του προσφέραμε πριν από μία βδομάδα, και οι ανθέλληνες προδότες του Τσίπρα δεν αποδέχτηκαν.

Θα μου επιτρέψετε όμως σεβαστέ κ. Γεωργιάδη να σας θέσω ένα θέμα γιατί αισθάνομαι μπερδεμένος, λέτε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας στερήσει τον θρησκευτικό όρκο αλλά συγχρόνως βάζετε το δίλημμα "εντός ή εκτός Ευρώπης".

Στο σημείο αυτό, internetική αδεία δανείζομαι το κείμενο και το video από τον "πιτσιρίκο" για να βοηθήσω την πατριωτική σκέψη σας.

"Οι βουλευτές ορκίζονται στην Αγία Τριάδα επειδή η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει γίνει ακόμα διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Οι Έλληνες δεν θέλουν επιστροφή στη δραχμή. Η επιστροφή στον Μεσαίωνα δεν τους ενοχλεί." Πιτσιρίκος.

Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε την παγίδα κ Γεωργιάδη και αυτός κρυφοΤσίπρας είναι.

Υ.Γ. Περιμένω ακόμη να βρείτε το χρόνο να απαντήσετε στην ανάρτηση για σας, εδώ.