Σάββατο 19 Μαΐου 2012

"Ο Αλέξης στο …ιερατείο!" ή το φιδάκι ο Διαμαντής!


Το ιερατείο, η ναυαρχίδα της Δεξιάς και της Συγγρού στο διαδίκτυο, το περιβόητο antinews, με τα ξεδιάντροπα άρθρα κατά όποιου έχει διαφορετική άποψη με τη δική τους και τα στημένα σχόλια δήθεν αναγνωστών, μετά την εργολαβία κατά του "προδότη" Γιώργου, ανέλαβαν το νέο έργο "κατατροπώστε τον εχθρό πράκτορα κατά της Ευρώπης, με το όνομα Αλέξης".


Αναρωτιέμαι, έστω και αν αυτός που γράφει το κάνει για το ψωμί ή το παντεσπάνι του, πόσο παλιάνθρωπος μπορεί να είναι, χρησιμοποιώντας υπονοούμενα και φανταστικά συμπεράσματα όχι απλά λασπώνει και προσβάλλει ανθρώπους αλλά υποβαθμίζει και τη νοημοσύνη μας.

Μπορεί ο υπογράφων ως "Ιοβόλος Όφις", σιγά μην καταπιείς το δηλητήριο, να απευθύνεται στο δεξιό ακροατήριο που θέλει να ακούει τέτοια αλλά ξεχνάει ότι στο διαδίκτυο δεν επιλέγεις τους αναγνώστες σου, είσαι ανοιχτός σε όλους και κρίνεσαι από όλους.

Απολαύστε τα βαθυστόχαστα, εμετικά, διεστραμμένα, υβριστικά συμπεράσματα του "Όφι":

"Αν ο ΓΑΠ χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος για να πατήσει πόδι το ΔΝΤ στην Ευρωζώνη, τότε ο …Αλέξης μπορεί να συνεχίσει το …έργο του για να τη διαλύσει….

Γιατί, ποιος άλλος θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος, παρά μόνο το μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς!

Ποιος άλλος πολιτικός αρχηγός θα μπορούσε να παρασύρει έναν λαό στην καταστροφή, παρά μόνο ένας δημοφιλής νεαρός …επαναστάτης;"

Να σου απαντήσω ΜΑΛΑΚΑ, αυτός που έχει βάλει δυο φορές την υπογραφή του στις δηλώσεις υποταγής για εφαρμογή του Μνημονίου.

Ξέρεις, αυτός δεν είναι ο Αλέξης.

(Η ανάρτηση αποστέλλεται στο antinews, απάντηση ευπρόσδεκτη.)