Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τα ψέμματα και η λάσπη που προκαλούν αηδία



Χωρίς ντροπή, χωρίς μέτρο, ανερυθρίαστα, παραβιάζουν κάθε ηθικό κανόνα και βιάζουν τη νοημοσύνη μας.

Σαν να μην κατάλαβαν τίποτα μέχρι τώρα, λες και ήρθαν χτες στη χώρα, λες και δεν είναι αυτοί που μας έφτασαν εδώ, οι άλλοι που δεν κυβερνούσαν φταίνε, ξαναψηφίστε μας για να σας ξανα-σώσουμε.


Τα δύο πρώην κόμματα εξουσίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ότι ο κόσμος ούτε μασάει, ούτε τσιμπάει, το ρίξανε στη λασπολογία και τις επιθέσεις στα δεξιά τους και τα αριστερά τους μπας και κρατήσουν τα ποσοστά τους που αντί να ανεβαίνουν, όσο περνάνε οι μέρες, αυτά κατεβαίνουν.

Φοβούνται, τρέμουν, κάνουν επίσημα ότι είναι υπεράνω, ότι είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν, ότι έχουν τις λύσεις, ότι θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Οι ψεύτες, αυτοί που μας αλυσόδεσαν με τα Μνημόνια και μας έριξαν βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και νταβατζήδων έχουν το θράσος, σαν να μην τρέχει τίποτα, να μας απευθύνονται και να μας ξανατάζουν αντί να έχουν κρυφτεί και να ζητάνε συγνώμη και συγχώρεση από το Θεό που (υποτίθεται) πιστεύουν.

Τάζουν ελάφρυνση των φόρων τη στιγμή που έχουν υπογράψει το αντίθετο, υπόσχονται νομιμοποίηση 600.000 αυθαιρέτων με μικρό τίμημα και δεν ντρέπονται που έτσι δικαιώνουν την παρανομία και καλούν και άλλους να παρανομήσουν καταστρέφοντας το περιβάλλον και μετά παριστάνουν τους καλούς Χριστιανούς και τους ηθικούς που θα βάλουν τάξη στη χώρα και θα πετύχουν το μέγιστο κατάντημα "οι νοικοκυραίοι να ξαναγίνουν νοικοκυραίοι", και μη χειρότερα τι έχουν πει.

Σπατάλη εκατομμυρίων για να επενδύσουν τα ψέματα τους και να μας κοροϊδέψουν και πάλι, πρόκληση στην εποχή της ανεργίας του 20%, της μείωσης μισθών και συντάξεων της εξαθλίωσης του Λαού.

Παράνοια και τρόμος, δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά, εκβιάζουν και απειλούν τάχα με καταστροφή και ακυβερνησία.

Οι Λαοί δίνουν τη λύση πάντα, τα έχουμε ξαναπεί, δεν φοβόμαστε που δεν θα είναι αυτοί στο τιμόνι, το αντίθετο, μακάρι να μην είναι για να έχουμε ελπίδα να βγούμε γρήγορα από τα αδιέξοδα που αυτοί μας οδήγησαν.