Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η Μελίνα Τσιλιμίγκρα επιτέλους στη μεγάλη αγκαλιά της ΝΔ

Όπως όλοι οι εχέφρονες φίλοι της Μελίνας, μεταξύ αυτών και ο Prefadoros, της υπεδείκνυαν από καιρό, έκανε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον της πολιτικής της καριέρας.

Μας ανακοίνωσε ότι από σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2012, προσχωρεί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και για να μην υπάρχει αμφιβολία μας έστειλε και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο facebook με τον κύριο Ζωντανό, Γραμματέα Οργανωτικού (πσσσσ!!!) του κόμματος.

Μελίνα μου, ξέρεις πόσο σε αγαπώ και έχω το θάρρος να σου πω δυο κουβέντες, σαν και πολύ μεγαλύτερος.

Σε ρίξανε στο κάτεργο, βέβαια θα βγεις γρήγορα γιατί είσαι τσακάλι, αλλά, άντε ο Σαμαράς είχε τρεχάματα, ούτε ο Κεφαλογιάννης μια φωτογραφία; με το Ζωντανό;

Μέχρι και ο Ανατολάκης και ο Μητρόπουλος βγήκαν φωτογραφία με τον Πρόεδρο όταν προσχώρησαν!

Εσύ κανονικά ήθελες πέντε Ζωντανούς στην καθισιά σου, ακριβολογώ.

Επειδή δεν σε φοβάμαι, είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψεις στο νέο κομματικό και φυσικό σου χώρο, πάτησε τους από την αρχή, μην ακούς τον Άδωνι και λοιπούς προηγηθέντες.

Επίσης αγνόησε κάποιους παλιούς φίλους που σου λένε ότι τους πούλησες, αύριο θα σε αποθεώνουν.

Όμως έχεις κάνει και συ μια παράλειψη, ούτε ένα ευχαριστώ στο θείο Γιώργο που σας έκανε, εσένα και πολλούς άλλους, μάγκες; πες κάτι, του το χρωστάς.

Επειδή ο Prefadoros σε σεβάστηκε από την αρχή σαν ένα νέο άνθρωπο, που κατά τη γνώμη μου με λάθος τρόπο και σε λάθος κατεύθυνση, ασχολείται με τα κοινά, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρησιμοποιήσω τα κατά το παρελθόν λεγόμενα για το τωρινό σου κόμμα.

Να δω ο παμπόνηρος φίλος μου Πολύδωρος πως θα χειριστεί το θέμα, θα έχει ενδιαφέρον.

Μελινάκι, αν έχεις άλλη φωτογραφία από την προσχώρησή σου στη ΝΔ βάλε την σε παρακαλώ γιατί σε αυτή που δημοσίευσες μοιάζεις με, άντε να μην το πω και σε στεναχωρήσω...

Εγώ έτσι θέλω να σε βλέπω, όπως μάλλον με τα αδέλφια σου...


Η ανακοίνωση της Μελίνας:

"Σας ανακοινώνω πως από σήμερα προσχωρώ στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του στελέχους - συνεργάτη του τμήματος Μεταναστευτικής Πολιτικής καθώς και της Γραμματείας Οργανωτικού. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Στη φωτογραφία με τον κύριο Κώστα Ζωντανό, Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας".