Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Έπεσαν οι μάσκες, βγήκαν οι κουκούλες, ποιοι κρύβονταν από πίσω;

Ωχ! και τι αποκαλύφθηκε; μα οι λογής Εθνικόφρονες και οι Πατριώτες εξουσιαστές που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, λέμε τώρα, αλλά χέζονται στις προσταγές Γερμανών και άλλων φίλιων δυνάμεων.

Σαν χοντρά μας τα λες Prefadore και δε σε βλέπω καλά!

Εντάξει, αλλά να, αυτός ο Φούχτελ, Γερμανός Υφυπουργός δεν είναι; δουλειά δεν έχει στη χώρα του; εδώ και μήνες τριγυρίζει σε Υπουργεία και Περιφέρειες και κανονίζει δουλειές.

Όταν οι αφελείς υπήκοοι, και υπάκουοι, πολίτες διαμαρτυρηθήκαμε ότι εκχωρούμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας μας είπαν "μόνο τεχνική βοήθεια" θα πάρουμε από τους δανειστές μας.

Πάμε παρακάτω, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! γίνεται η ανακεφαλαίωση των Τραπεζών, που όπως λέει ο κ. Προβόπουλος, θα μείνουν τρεις και εύκολα θα περάσουν στον έλεγχο των ξένων, όπως διαπιστώνει και η ναυαρχίδα του τύπου "το Βήμα", η οποία επίσης προβλέπει ότι 9 στις 10 Ελληνικές επιχειρήσεις θα περάσουν στα χέρια των ξένων.

Ακόμη, με νέες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! το λογαριασμό που δημιουργείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, για να μας βάζουν τα χρήματα οι δανειστές μας, θα τον χειρίζονται οι ίδιοι και τα χρήματα που θα βγάζει ο Ελληνικός λαός θα πηγαίνουν πρώτα για αποπληρωμή του χρέους.

Επίσης, αν δεν τα πάμε καλά στις εισπράξεις, εκτός από βούρδουλα, θα λαμβάνονται αυτόματα και άλλα μέτρα ώστε να μάθουμε να μην δουλεύουμε όσο πρέπει.

Θα μου πείτε δεν έχουμε δουλειές, τόσο χειρότερο για μας.

Δεν αναφέρομαι στα Μνημόνια, την ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και όλα τα καλούδια που μας πρόσφεραν για να μας σώσουν και να μας κρατήσουν στο Ευρώ.

Μαζί βέβαια, για να συμπληρωθεί το "σετάκι" πάρτε και λίγο αυταρχισμό, και πυγμή, και πολλά, πάρα πολλά χημικά για να μην ξεχνάμε "... τη σημαίνει δεξιά".

Φαγώθηκε και αυτός ο δικός μας με τα πετρέλαια, άστα ρε χριστιανέ μου, μαλάκες ήταν οι προηγούμενοι; άντε τώρα να ξεμπλέξουμε που όλοι τα θέλουν.

Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε και ευαίσθητοι, και δύσκολοι, ως Εθνικόφρονες.

Άντε και ο Αντώνης να τρέχει στο Κατάρ, που κοροϊδεύαμε, ως Εθνικόφρονες, το Γιώργο.

Είναι πάντως ένα διαχρονικό πρόβλημα της σύγχρονης δεξιάς πατριωτικής εθνικόφρονος παράταξης, η έλλειψη φαντασίας, πρωτοτυπίας.

Μια ζωή τις μαλακίες του ΠΑΣΟΚ αντέγραφε.

Μετά φταίνε οι διάφοροι bloggers που γράφουν να πάρει μαζί ο Αντώνης τους Πασόκους, Παμπούκη και σία που μας φλομώσανε με τις Καταρικές επενδύσεις;

Φαντάζεστε αυτά να γίνονταν όχι από Αριστερή-Αριστερή Κυβέρνηση, λίγο φιλολαϊκή, αντιμνημονιακή άντε λίγο πραγματική κεντροαριστερή που να έλεγε και κάνα όχι στους τοκογλύφους;

Θα είχαμε την επανάσταση των νοικοκυραίων, αστών και μικροαστών, ιδιαίτερα αυτών, που θα θίγονταν οι απαράβατοι ελληνοχριστιανικοί κανόνες τους, οι Θερμοπύλες που με δόλιο τρόπο θέλουν να μας καταργήσουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες.

Τώρα; μούγκα στη στρούγκα, κάποιοι κάτι ψελλίζουν, μην τους πάρει και όλους η μπάλα!

Και ο Prefadoros; τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ πάντα εθνικόφρων ήμουνα και μαζί τους γέλαγα.