Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Να τα πάρουμε από την αρχή κ. Κωστούρο; τουλάχιστον μην προκαλείτε

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, κατανοώ ότι προσπαθείτε, επτά μήνες μετά την εκλογή σας, να δημιουργήσετε το προφίλ ενός ακούραστου που δίνει όλες του τις δυνάμεις για την πόλη και τους δημότες του Δήμου του.

Στην ουσία βέβαια και πρωτίστως ενδιαφέρεστε να εδραιώσετε την εξουσία σας, αλλά αυτό έχουμε καιρό να το πούμε.

Επειδή στο πλαίσιο της προβολής σας μάλλον είναι απαραίτητο να απαξιώσετε τους προκατόχους σας, λες και εσείς "φυτρώσατε" χτες, έχετε επιδοθεί σε αγώνα να μηδενίσετε το έργο τους και μάλιστα "ακουμπάτε" και οικονομικά μεγέθη, ιδιαίτερα ευαίσθητα την εποχή μας.

Η διαχείριση του Δημοτικού χρήματος, όπως και σεις αναγνωρίζετε, είναι το σημαντικότερο ίσως καθήκον μιας Δημοτικής Αρχής.

Επειδή έχω μάθει να μιλάω χωρίς περιστροφές σας ερωτώ ευθέως:

Ποια η ανάγκη πρόσληψης μιας ακόμη Ειδικής Συμβούλου όταν ήδη υπήρχε μία με τα ίδια ακριβώς καθήκοντα;

Καθήκοντα της Τραγγάλου Αναστασίας:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio

"Έργο της είναι να συνεργάζεται με το Δήμαρχο και να διατυπώνει , προφορικά η γραπτά τεκμηριωμένες νομικές εισηγήσεις για το δημοτικό συμβούλιο η τα τμήματα του Δήμου. Θα αναλαμβάνει την εξέταση από νομική άποψη θεμάτων που απασχολούν το Δήμο και θα παρέχει συμβουλές για την επίλυση τους. Επιπλέον θα αναλαμβάνει δε τη διεκπεραίωση όποιων υποθέσεων ο δήμαρχος της αναθέσει."

Καθήκοντα της Αρματά Ευθυμίας:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio

"Έργο της είναι να συνεργάζεται με το δήμαρχο και να διατυπώνει προφορικά η γραπτά συμβουλές σε θέματα νομικής φύσεως, να αναλαμβάνει την εξέταση από νομική άποψη θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Επίσης θα διατυπώνει, όπου της ζητηθεί, τεκμηριωμένες νομικές εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο η τα τμήματα του Δήμου και θα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όποιων υποθέσεων ο δήμαρχος της αναθέτει."

Ούτε "φαντασία στην εξουσία" κ. Δήμαρχε που έλεγαν παλιά στον Παρισινό Μάη, ούτε οι λέξεις δεν αλλάζουν, καταπληκτικό!!!

Φαίνεται όμως ότι δεν φτάνουν δύο Δικηγόροι στο Δήμο, γιατί εξακολουθούμε να πληρώνουμε για δίκες και νομικές γνωμοδοτήσεις συνεχώς άλλους Δικηγόρους.

Τι να υποθέσουμε κ. Δήμαρχε; περισσεύουν χρήματα ή υποκρισία; εσείς επιλέγετε.

Η ορθή επανάληψη της πρόσληψης της κ. Αρματά σε τι αποσκοπεί; έλειπε κάτι από την πρώτη;

http://et.diavgeia.gov.gr/f/nafplio/ada/%CE%924%CE%98%CE%94%CE%A9%CE%9A%CE%A6-%CE%9F%CE%992

Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον το βιογραφικό της κ. Αρματά που ο Prefdoros έψαξε και βρήκε, απορώ πως μπλέχτηκε στα "παιχνίδια εξουσίας" του Δήμου Ναυπλιέων. Άλλωστε δεν δικηγορεί εδώ.