Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια για τους μικρούς κολυμβητές του ΝΟΝ. Θέλουν να πουν κάτι;

Οι μικροί κολυμβητές και οι νεαροί υδατοσφαιριστές φωνάζουν, αλλά και δίνουν μαθήματα. Τους ακούει κανείς;

"Πως να κρυφτείς απ΄τα παιδιά;" εμείς μπορεί να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.

Τα παιδιά όμως τι μας ζητάνε; χαρά, ζωή, αθλητισμό, αυτό που δικαιούνται.

Εμείς έχουμε άλλες προτεραιότητες, το κακό είναι ότι δεν παραδειγματιζόμαστε με τίποτα, συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο καβαλημένοι στο καλάμι μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια
για τους μικρούς κολυμβητές του ΝΟΝ
Θέλουν να πουν κάτι;

Τρεις κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, η Αντωνία Ντρούλια, η Αναστασία Τσολάκου και ο Πάρης Σκούρτης έλαβαν μέρος στη χειμερινή ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών (9-11 ετών), που έγινε στην Τρίπολη στις 2 και 3 Φεβρουαρίου.

Τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι το κολυμβητήριο Ναυπλίου - το μοναδικό στην περιφέρεια (sic!) - παραμένει κλειστό, έχοντας στείλει στο σπίτι τους και όπου αλλού δεκάδες παιδιά, ακυρώνοντας ταυτόχρονα την αγωνιστική τους δραστηριότητα, για μια ακόμα φορά τα κατάφεραν!!!

Αναλυτικά οι θέσεις, οι χρόνοι και τα μετάλλια:

- Η Αντωνία Ντρούλια (11 ετών) κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μ. ύπτιο, με χρόνο 3.01.94, την 1η θέση στα 50 μ. ύπτιο, με χρόνο 39.23 και τη 2η θέση στα 100 μ. ύπτιο, με χρόνο 1.24.90.

- Η Αναστασία Τσολάκου (9 ετών) κατέκτησε τη 2η θέση στα 50 μ. ελεύθερο, με χρόνο 45.89.

Ο Πάρης Σκούρτης (10 ετών) κατέλαβε την 11η θέση, με χρόνο 45.88.

Φυσικά, όλα αυτά δε γίνονται χωρίς θυσίες από τα παιδιά, τους γονείς, αλλά και τη διοίκηση του Ομίλου. Οι προπονήσεις σε πισίνα γίνονται σποραδικά στα κολυμβητήρια του Λουτρακίου και της Τρίπολης, και όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό στοιχίζει σε αγωνιστική κατάσταση, χρόνο, αλλά και χρήμα.

Να σημειωθεί ότι πριν 15 περίπου ημέρες η ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων (γεν. 1995 και νεότεροι) συμμετείχε στο Εθνικό Πρωτάθλημα Νέων στην Πάτρα, όπου παρά τα προβλήματα είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, δίνοντας μάχη με αθλητές καλά προπονημένους και κολυμπημένους.

Τα δικά μας παιδιά (των υποδομών της υδατοσφαίρισης) με μόλις δυο προπονήσεις (στο κολυμβητήριο Λουτρακίου) και ένα φιλικό αγώνα με τον Εθνικό στο κολυμβητήριο της Καστέλας («Βοτσαλάκια») έδειξαν τη θέλησή τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο άθλημα που έχουν επιλέξει.

Οι μικροί κολυμβητές και οι νεαροί υδατοσφαιριστές φωνάζουν, αλλά και δίνουν μαθήματα. Τους ακούει κανείς;