Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο "προφήτης" υδραυλικός. Δώστε πειστικές απαντήσεις και, αν έχετε, στοιχεία

Ίσως κάποτε μάθουν ότι η εξουσία έχει πολλές φορές και δυσάρεστα απρόοπτα.

Κανονικά θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, να είχε πάρει θέση και να απαντούσε αυτός στις όποιες αιτιάσεις για το θέμα τιμολόγια-Τζαρίμα-Τζαρίμα-ΔΕΥΑΝ.

Μπορεί να απαντήσει με τον τρόπο του, στο πλαίσιο της φυγής προς τα μπρος, θα δούμε.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2013 ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Τζαρίμας, μετά από ανακίνηση του θέματος δηλώνει απευθυνόμενος στον κ. Χρήστο Γραμματικόπουλο:

"...Κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε, την ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Αρματά, όπως και τη δική μου ανακοίνωση, ανακυκλώνοντας ένα θέμα που αφορούσε τη διαχείριση θεμάτων επί Δημαρχίας του κ. Αναγνωσταρά, μια πρακτική που άλλαξε αμέσως μόλις ανέλαβε ο νέος Δήμαρχος."

Δήλωση προέδρου ΔΕΥΑΝ κ. Αρματά.

"1. Στο τιμολόγιο που δεν υπάρχουν υπογραφές αντιδημάρχων. Οι εργασίες που αναφέρονται σε αυτό πραγματοποιήθηκαν το 2011. Η αιτιολογία που αναγράφεται στο τιμολόγιο, όπως εξακρίβωσα μετά από έρευνα, ανεγράφη μετά από υπόδειξη της κας Άννας Μαντά, Διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ.

Το τιμολόγιο συνοδεύεται και από αναλυτική κατάσταση των εργασιών, που αφορούν το συγκεκριμένο τιμολόγιο, και για τις οποίες εργασίες δύνανται να βεβαιώσουν οι αναγραφόμενοι σε αυτό."

(Η έντονη γραφή από τον Prefadoro)

Και σε αμέσως επόμενη ανακοίνωση ο κ. Τζαρίμας τελειώνει:

"Υ.Γ. Kατά την διάρκεια ανάθεσης των συγκεκριμένων εργασιών, στον αδελφό μου, δεν ήμουν Αντιδήμαρχος…"

Όλο το πρωτότυπο υλικό φυσικά υπάρχει για κάθε χρήση και ενημέρωση των αρμοδίων.

Δυο τελευταίες κουβέντες από τον Prefadoro για το θέμα.

Αφού Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και Αντιδήμαρχος βεβαιώνουν ότι οι εργασίες έγιναν το 2011, γιατί δεν δημοσιεύουν τα παραστατικά, την "αναλυτική κατάσταση των εργασιών" και το θέμα να λήξει;

Σε άλλο τιμολόγιο του 2011 του ίδιου υδραυλικού, ο Ανδριανός Δήμας αναφέρεται σαν Σύμβουλος όπως και ήταν, στο επίμαχο όμως τιμολόγιο της 29-2-2012 αναφέρεται σαν Αντιδήμαρχος.

Αν οι εργασίες έγιναν και αφορούσαν το 2011, πως ο υδραυλικός αναγράφει Αντιδήμαρχος Ανδριανός Δήμας; είχε μαντικές ικανότητες ή απλά έγραψε την αλήθεια; ότι οι εργασίες δηλαδή έγιναν το 2012 όταν και ο αδελφός του Γιάννης Τζαρίμας, που αναγράφεται στο τιμολόγιο, ήταν Αντιδήμαρχος;

Ξέρω, πολλοί θα πείτε, "εντάξει, αυτά γίνονται", συμφωνώ, όμως θα πρέπει να τα διαιωνίζουμε και να τα ανεχόμαστε;

Το ένα φέρνει το άλλο και όλα μαζί κάνουν αυταρχική την εξουσία που χάνει σιγά σιγά το μέτρο.

Στο τέλος ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει για τα μεγάλα και δεν βλέπουμε τα μικρά που είναι η αρχή.

Υ.Γ. Αγαπητέ Γιάννη Τζαρίμα, ρώτα αν θέλεις τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά πως έχασε τη θέση του Αντιδήμαρχος, το 2000, γιατί τιμολόγιο περίπου 3.000 σε Ευρώ ξεπερνούσε κατά λίγα Ευρώ το όριο που έθετε ο Νόμος