Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στα πόδια του Τζαρίμα σφάζονται παλικάρια. Μεγάλες στιγμές ζει το Ναύπλιο

Αγαπητέ Φίλε μου, Γιάννη Τζαρίμα δεν είσαι καθόλου εντάξει. Συνεντεύξεις στα κανάλια το πρωί και δελτία τύπου μετά για όλα τα ΜΜΕ εκτός του Prefadorou.

Είμαι βαθύτατα θλιμμένος γιατί ενώ σου αφιέρωσα χθες ένα από τα καλύτερα κομμάτια μου, εσύ, που να μην ξεχνάμε ένα μεγάλο μέρος της διαδικτυακής αναγνώρισης το χρωστάς στον Prefadoro, με απαξίωσες και δεν μου έστειλες απάντηση ή παρατήρηση πράγμα που το εκλαμβάνω ως συμφωνία σε αυτά που γράφω.

Δεν πειράζει, εμείς οι πέριξ του Άγιο-Νικόλα μάθαμε να συγχωρούμε και να συμπονούμε, αντιλαμβάνομαι ότι και εσείς διακατέχεστε από αισθήματα συμπόνοιας και ενδιαφέρεστε για τον κ. Γραμματικόπουλο, γι΄αυτό άλλωστε και τον καλείτε "να σταματήσει να εκτίθεται".

Προφανής η πρόθεσή σας, αγαπητέ Φίλε μου, αφού συμπληρώνεται με την ειλικρινή αγωνία σας να μην "απαξιώνεται ο θεσμός της αντιπολίτευσης".

Τέτοιους ταγούς της Αυτοδιοίκησης θέλουμε, στιβαρούς, αδιαπραγμάτευτους, στο καθήκον και στην υπηρεσία του πολίτη.

Επίσης, εμείς οι πέριξ, εκτιμούμε τη σθεναρή στάση σας στην πολιορκία που σας άσκησε για δύο χρόνια, όπως λέτε, ο κ. Γραμματικόπουλος τον οποίο προστατεύσατε με την εχεμύθεια που σας διακατέχει μέχρι την προ εικοσαημέρου αγανακτισμένη οριστική σας αρνητική απάντηση, όπως λέτε.

Πάντως είναι αξιοθαύμαστο πως κρατήθηκε για δύο χρόνια τέτοιο μυστικό σε μια περιοχή που δεν φημίζεται για την έλλειψη ρουφιάνων.

Όπως επίσης ότι αν σας "ζορίσουν" λίγο, γίνεστε αποκαλυπτικός και ξεχνάτε τη συμπόνοια που λέγαμε, αφού θυμάστε, εκτός των πιέσεων του κ. Γραμματικόπουλου, την εποχή Αναγνωσταρά που τα πράγματα λειτουργούσαν διαφορετικά.

Τέλος, να σας ενημερώσω ότι ουδόλως με ενδιαφέρει αν και με ποιον θα πολιτευτείτε, με ή χωρίς θαυμαστικά (!!).

Σας διαβεβαιώ θα παραμείνετε αγαπητός Φίλος μου.

Σαν υστερόγραφο, αυτό το "κρίμα" το κολλήσατε από το Δήμαρχο; είναι στα πλαίσια της γραμμής "αφήνουμε πίσω το χθες"; κάθε δήλωση πρέπει να καταλήγει με ένα "κρίμα";.

Προσέξτε γιατί αυτή είναι άτιμη λέξη, εύκολα αντιστρέφεται.

*** "Δήλωση Τζαρίμα, προς Γραμματικόπουλο:

Όποιος έχει μάτια βλέπει.
Όποιος έχει αυτιά ακούει.
Όποιος ξέρει ανάγνωση διαβάζει.

(Ακριβώς, λέει ο Prefadoros)

Σταματήστε να εκτίθεστε κ. Γραμματικόπουλε. Είναι κρίμα γιατί έτσι απαξιώνετε και το θεσμό της αντιπολίτευσης. Και σας επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά οτι δεν θα είμαι υποψήφιος μαζί σας!!"

Κρίμα.

Prefadoros