Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

"Αφήνοντας πίσω το χθες", Νο (3). Η Ευαγγελίστρια, οι κανναβουριές, η ΔΕΥΑΝ.

Αγαπητέ Δήμαρχε, επειδή πλησιάζει η χάρη της, μήπως να μας έλεγες για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν;

-- Πέρασαν οκτώ μήνες και βάλε, η καταγγελία από πρώην Αντιδήμαρχο για νυν Αντιδήμαρχο, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για κλοπή πάνω από 40.000 Ευρώ από τα έσοδα του Δήμου από το πανηγύρι της Ευαγγελίστριας, μήπως έχει απαντηθεί;

Δήμαρχε είχες πει για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) και για πλήρη διαφάνεια, ακόμα να βγει πόρισμα;

-- Βρέθηκαν 4 δενδρύλια ινδικής κάνναβης σε αποθήκες του Δήμου, προ οκταμήνου, και γι αυτό το θέμα μας είπες ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ.

Ανακοινώθηκε κάτι και δεν το ακούσαμε;Η σχετική ανάρτηση του Prefadorou, εδώ.

-- Μία από τις πρώτες υποσχέσεις σου Δήμαρχε, όταν ανέλαβες, ήταν ότι θα μπει τάξη στη ΔΕΥΑΝ, ότι θα ελεγχθεί το δίκτυο, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες ρολόγια που δεν "γράφουν", κλοπή νερού από παντού και θα ελεγχθεί η Διευθύντρια για το θέμα της παράνομης τοποθέτησης των κλιματιστικών.

Πόσο πρέπει να περιμένουμε για τις απαντήσεις; εσύ εξήγγειλες την "κάθαρση", για θυμήσου:Η σχετική ανάρτηση του Prefadorou, εδώ.

Ο Prefadoros συμφωνεί απόλυτα να αφήσουμε πίσω το χθες, όπως λες Δημήτρη Κωστούρο, βέβαια το χθες βρίσκεται από μόνο του πίσω αλλά αφού θέλεις να κυριολεκτήσουμε στην υπερβολή το δέχομαι.

Το κακό είναι ότι ένα σημαντικό κομμάτι του χθες είσαι εσύ αγαπητέ Δήμαρχε και οι συνεργάτες σου, αυτό είναι το πρόβλημα, εκτός των άλλων.

Prefadoros