Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Είναι πιο έντιμο να ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις

Τι έγινε ρε παιδιά; Για τους Νεοδημοκράτες της περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων λέω, γι΄αυτούς που στο όνομα του κόμματος κατέχουν θέσεις εξουσίας στο Δήμο.

Γιατί την "κάνατε με ελαφρά" και δεν πήγατε στη βασιλόπιτα του κόμματος;

Ένα από τα δύο συμβαίνει, ή γίνατε ΣΥΡΙΖΑ, ξορκισμένος να΄ναι, ή βλέπετε ότι το κομματικό πελατολόγιο έχει μειωθεί και κρύβεστε μπας και γλιτώσετε την κατακραυγή του κόσμου.

Πάνω από δέκα πρωτοκλασάτοι Νεοδημοκράτες της σημερινής εξουσίας Κωστούρου στο Δήμο Ναυπλιέων, οφείλουν τα προνόμια που απολαμβάνουν στη Νέα Δημοκρατία που στήριξε ανοιχτά και φανερά την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά, που κληρονόμησε κουτσουρεμένη ο Δημήτρης Κωστούρος.


Ελπίζω να μην το αμφισβητήσει κανείς και αρχίσουν οι αποκαλύψεις και πέσει γέλιο.

Εκτός του Παναγιώτη Βαμβακά, που ούτε στις φωτογραφίες δεν είδαμε και της Άννας Μαντά που διακριτικά καθόταν σε μια γωνιά, άλλωστε η Άννα έχει πάει σε όλες τις πίτες, άφαντοι οι τοπικοί στρατηγοί και αξιωματικοί του κόμματος που ούτε συνεννοημένοι να ήταν, ή μήπως ήταν;

Μήπως υπήρξε απόφαση και εντολή; Μην εμφανιζόμαστε στη Δεξιά, τη ΝΔ, για να κοροϊδέψουμε την Αριστερά στο δεύτερο γύρο; Αλλά και την πιο Δεξιά; Καταλάβατε.

Αφήστε το Γραμματικόπουλο να ταυτιστεί αυτός με τη ΝΔ, εμείς το "παίζουμε" ανεξάρτητοι, γενικώς.

Καλό σενάριο, στέκει, στο μυαλό και στο χαρτί.

Όμως η ζωή, το έχουμε ξαναπεί, ανατρέπει εύκολα τα κόλπα, ιδιαίτερα όταν είναι πονηρά.

Πιστεύουν ότι οι Αριστεροί είναι τόσο αφελείς που θα φάνε τέτοια παραμύθια;

Για μια ακόμη φορά, ο Γραμματικόπουλος είναι αξιοπρεπής, δεν προδίδει την ιδεολογία του και την κομματική του ταυτότητα ως πολίτης, παρά τις ενστάσεις που έχει εκφράσει για την Κυβερνητική πολιτική, δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπό του, ας ξέρει ότι αυτό μπορεί να του στοιχίσει, το προτιμά από μια ανήθικη στάση για προσωρινά και προσωπικά οφέλη.

Αυτό του δίνει το δικαίωμα να μιλά με όλους στα ίσα με όρους και προϋποθέσεις που χαρακτηρίζει ο αλληλοσεβασμός και η ευθύτητα που παράγει εμπιστοσύνη.

Δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η διοίκηση του Δήμου, προϋποθέτει καθαρές σχέσεις, διαφάνεια, καθαρά πρόσωπα, ούτε κουτοπονηριές, ούτε τακτικισμούς.

Χρειάζεται, όποιος περνά την πόρτα του Δημαρχείου ως εκλεγμένος, για να υπηρετήσει το Δήμο και τους συμπολίτες του, να αφήνει την κομματική του ταυτότητα στην πόρτα.

Αυτός θα αφήσει αυτήν που έχει, οι άλλοι;

Prefadoros

Υ.Γ. Το μήνυμα πάντως ελήφθη και οι αποφάσεις ήδη έχουν παρθεί και δεν αλλάζουν.